Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Meyve sineği aranıyor

Benzer konular

exoticanimalstr

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
26 Nis 2023
824
627
503
Ödüller
10
LV
4

Meyve sineği ne için lazımdı? İlk kez almak isteyen birisini görüyorum da merak ettim 😁

exoticanimalstr

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
26 Nis 2023
824
627
503
Ödüller
10
LV
4

Canlı wc değil wc canlı olsa çok rahat kabul eder un kurdu veya ufak yemleri. aramaya gerek kalmazdı,ama halledicek sanırım arkadaş.
wc olmaması ile alakası yok diye biliyorum mantis ile ilgili çok bilgim yok fakat meyve sineği kolay bulamayabilirsiniz, canlının boyutu ne kadardı acaba

exoticanimalstr

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
26 Nis 2023
824
627
503
Ödüller
10
LV
4

Bide meyve sineği ne kadar verimli olucak küçük şey
Verimi tabiiki var küçük şey demek biraz değişik olur çünkü mikro kurduda küçük, tuğkan abide kullanıyordu fakat satan kişi wc olarak satabilir ve wc olmayan canlılarda zaten genellikle un kurdu vb. canlılar tüketmektedir. Eğerki canlı yem verilecekse mantise tartara bana göre en mantıklısı olur, sorularınız var ise cevaplamak için hazırım yanlış bilgi veriyorsam belirtin lütfen.

mabeak

Pupa
1 Tem 2024
78
33
30
LV
0

Verimi tabiiki var küçük şey demek biraz değişik olur çünkü mikro kurduda küçük, tuğkan abide kullanıyordu fakat satan kişi wc olarak satabilir ve wc olmayan canlılarda zaten genellikle un kurdu vb. canlılar tüketmektedir. Eğerki canlı yem verilecekse mantise tartara bana göre en mantıklısı olur, sorularınız var ise cevaplamak için hazırım yanlış bilgi veriyorsam belirtin lütfen.
yok onu kastetmedim sadece meyve sineği unkurdu yada tartaraya göre daha küçük bi canlı ondan kaynaklı verımli olurmu acaba dedim
teşekkürler.

Karınca_kolonim

Asker
Emektar
2 Eki 2022
394
168
185
Ödüller
5
LV
2

Açılan alım ilanını lütfen başka bir konuya çekmeyin, arkadaş meyve sineği arıyorum demiş satan olsa iletişime geçerler . Sling mantis için meyve sineği daha sağlıklı olabilir .

Users who are viewing this thread

Üst Alt