Muhamme1288
Yumurta
- 2 Tem 2024
- 7
- 1
- 15
LV
0
bu ay hangi karınca türlerini bulabilirm bakımı kolay olan marmara bölgesinde yaşıyorum
| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
| S | Karınca uçuşları ne zaman başlar | Karıncalar | 2 | 1K | |
|
|
Kraliçe karınca uçuşları | Karıncalar | 0 | 1K | |
|
|
Karınca uçuşları | Karınca ve Termit Uçuşları | 0 | 1K | |
|
|
İstanbul karınca uçuşları | Doğa, Manzara ve Hobi Ortam Görselleriniz | 2 | 2K | |
|
|
Ankara'da karınca uçuşları | Genel Sohbet | 11 | 4K |
Marmara bölgesinde orbit efekte sahip bakımı kolay seviyede bulabileceğiniz en iyi tür tetramorium kendileri suan da uçuyor he dersen birazcık daha efektif bir tür messorları bulabilirsin ama uçuşlarına biraz daha süre varbu ay hangi karınca türlerini bulabilirm bakımı kolay olan marmara bölgesinde yaşıyorum
Şuanlık en kolay Tetramorium bulabilirsin, hobiye yeni başladıysan kraliçeyi ayırt etmen zor olabilir biraz küçük bir kraliçedir kendisi. Kolay bakılmaktadır hobiye başlangıç için uygundur Canlıyı bulduktan sonra konu açıp sorular sorabilirsin.bu ay hangi karınca türlerini bulabilirm bakımı kolay olan marmara bölgesinde yaşıyorum
sağol peki nerelerde bulabilirim oturduğum yerde sakarya nehri geçiyor oralarda bulabilirmiyimŞuanlık en kolay Tetramorium bulabilirsin, hobiye yeni başladıysan kraliçeyi ayırt etmen zor olabilir biraz küçük bir kraliçedir kendisi. Kolay bakılmaktadır hobiye başlangıç için uygundur Canlıyı bulduktan sonra konu açıp sorular sorabilirsin.
her yerde bulabılırsın yuruken ototbusebınerken balkonunda cay ıcerken bıle bulabılırsınsağol peki nerelerde bulabilirim oturduğum yerde sakarya nehri geçiyor oralarda bulabilirmiyim
Marmara bölgesinde orbit efekte sahip bakımı kolay seviyede bulabileceğiniz en iyi tür tetramorium kendileri suan da uçuyor he dersen birazcık daha efektif bir tür messorları bulabilirsin ama uçuşlarına biraz daha süre var
(Çoğu tür bu dönemlerde ucuyor)osmanelinde yaşıyorum sakarya nehri var bulunduğum yerde ıraya mı bakmam gerek buranın hava djrumundan anlamıyorum sizce bugün arasam bulabilirmiyim saat kaç gibi dışarı çıkmam gerekir
Bence saat öğlen 2-3 daha iyi arkadaşlar ile çok fena bir uçuşa denk gelmiştik 15-20 kraliçeli ama yanlış bilgi vermekte istemem tabii 100 işcili koloniyede baksam alanım tarantula ve sürüngenlerdir,gün içinde uçus olan türlerimizde var ancak enuygun bulabılcegın zaaman gün batıp sıcaklıgın azaldıgı saatlerdır akşam 10 ila 1 arası en uygun saaatlerdır
evet gün içinde uçuşa rastlanabılcek turler var crema tetra vb ancak ben hobıde oldugum surecte cogu kralıcemı dedıgım saat aralıklarında buldumBence saat öğlen 2-3 daha iyi arkadaşlar ile çok fena bir uçuşa denk gelmiştik 15-20 kraliçeli ama yanlış bilgi vermekte istemem tabii 100 işcili koloniyede baksam alanım tarantula ve sürüngenlerdir,
Anladım hocamevet gün içinde uçuşa rastlanabılcek turler var crema tetra vb ancak ben hobıde oldugum surecte cogu kralıcemı dedıgım saat aralıklarında buldum
saat 2 de dışarı çıkıp bakarım bulmassam 10 da çıkarım ama hepsi kanatlı oluo kanatsız bulabilirmiyim ben genelde sokak lambalarının altına bakıyorum dagün içinde uçus olan türlerimizde var ancak enuygun bulabılcegın zaaman gün batıp sıcaklıgın azaldıgı saatlerdır akşam 10 ila 1 arası en uygun saaatlerdır
yanı bulursun o şans işi ben sadece bulma faktörünü artıran mekan mevzusunu belırttımsaat 2 de dışarı çıkıp bakarım bulmassam 10 da çıkarım ama hepsi kanatlı oluo kanatsız bulabilirmiyim ben genelde sokak lambalarının altına bakıyorum da
ayrıca elimde kraliçe türleri mevcut ilgilenirsenyanı bulursun o şans işi ben sadece bulma faktörünü artıran mekan mevzusunu belırttım
ayrıca benım ıcın yuva agzı degılse fark etmıyor kanatlı kanatsız , coguda döllenmiş oluyor
Elimde Messor mevcut ilgilenirsen verebilirim acil satılıktır. İlgileniyor isen dm den numara versaat 2 de dışarı çıkıp bakarım bulmassam 10 da çıkarım ama hepsi kanatlı oluo kanatsız bulabilirmiyim ben genelde sokak lambalarının altına bakıyorum da
4 gündür 15 ile 17 arası geziyorum hala bulamadım gece tetra bulabilirmiyim tetra bulmak istiyorumyanı bulursun o şans işi ben sadece bulma faktörünü artıran mekan mevzusunu belırttım
ayrıca benım ıcın yuva agzı degılse fark etmıyor kanatlı kanatsız , coguda döllenmiş oluyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca elimde kraliçe türleri mevcut ilgilenirsen
akşamları şansını dende bulamayacaksın dıye bısey yok4 gündür 15 ile 17 arası geziyorum hala bulamadım gece tetra bulabilirmiyim tetra bulmak istiyorum
bu gece saat 12 den 1 e kaadar bakıcam bulursam sana sorcam kral türünüakşamları şansını dende bulamayacaksın dıye bısey yok
Sadece ben değil forum içinde bu işe gönül koymuş benden daha bilgili hobicilerimiz var tabiki atarsan yardımcı oluruzbu gece saat 12 den 1 e kaadar bakıcam bulursam sana sorcam kral türünü
sen baya yardımcı oldun bana eywSadece ben değil forum içinde bu işe gönül koymuş benden daha bilgili hobicilerimiz var tabiki atarsan yardımcı oluruz
Bursayı sel götürüyor yagmur dınıne şansını bir dene derimsen baya yardımcı oldun bana eyw
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
beyler şu anda burda çok büyük bir sel var aşırı yağmur yağıyor şimşek çakıyor bu yağmur bittikten sonra çıksam karınca bulurmuyum
|