Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

karınca uçuşları ve nerede bulabilirim

Muhamme1288

Yumurta
2 Tem 2024
7
1
15
LV
0

bu ay hangi karınca türlerini bulabilirm bakımı kolay olan marmara bölgesinde yaşıyorum

Benzer konular

mabeak

Pupa
1 Tem 2024
78
33
30
LV
0

bu ay hangi karınca türlerini bulabilirm bakımı kolay olan marmara bölgesinde yaşıyorum
Marmara bölgesinde orbit efekte sahip bakımı kolay seviyede bulabileceğiniz en iyi tür tetramorium kendileri suan da uçuyor he dersen birazcık daha efektif bir tür messorları bulabilirsin ama uçuşlarına biraz daha süre var
(Çoğu tür bu dönemlerde ucuyor)

exoticanimalstr

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
26 Nis 2023
824
627
503
Ödüller
10
LV
4

Şuanlık en kolay Tetramorium bulabilirsin, hobiye yeni başladıysan kraliçeyi ayırt etmen zor olabilir biraz küçük bir kraliçedir kendisi. Kolay bakılmaktadır hobiye başlangıç için uygundur Canlıyı bulduktan sonra konu açıp sorular sorabilirsin.

Muhamme1288

Yumurta
2 Tem 2024
7
1
15
LV
0

Şuanlık en kolay Tetramorium bulabilirsin, hobiye yeni başladıysan kraliçeyi ayırt etmen zor olabilir biraz küçük bir kraliçedir kendisi. Kolay bakılmaktadır hobiye başlangıç için uygundur Canlıyı bulduktan sonra konu açıp sorular sorabilirsin.
sağol peki nerelerde bulabilirim oturduğum yerde sakarya nehri geçiyor oralarda bulabilirmiyim

mabeak

Pupa
1 Tem 2024
78
33
30
LV
0

sağol peki nerelerde bulabilirim oturduğum yerde sakarya nehri geçiyor oralarda bulabilirmiyim
her yerde bulabılırsın yuruken ototbusebınerken balkonunda cay ıcerken bıle bulabılırsın
ama en uygun nerede bulurum dıyorsan önerim sokak lambalarının altı ve kaldırımların üstü açık araziyle bulustugu yerler

Muhamme1288

Yumurta
2 Tem 2024
7
1
15
LV
0

Marmara bölgesinde orbit efekte sahip bakımı kolay seviyede bulabileceğiniz en iyi tür tetramorium kendileri suan da uçuyor he dersen birazcık daha efektif bir tür messorları bulabilirsin ama uçuşlarına biraz daha süre var
(Çoğu tür bu dönemlerde ucuyor)osmanelinde yaşıyorum sakarya nehri var bulunduğum yerde ıraya mı bakmam gerek buranın hava djrumundan anlamıyorum sizce bugün arasam bulabilirmiyim saat kaç gibi dışarı çıkmam gerekir

mabeak

Pupa
1 Tem 2024
78
33
30
LV
0

gün içinde uçus olan türlerimizde var ancak enuygun bulabılcegın zaaman gün batıp sıcaklıgın azaldıgı saatlerdır akşam 10 ila 1 arası en uygun saaatlerdır

exoticanimalstr

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
26 Nis 2023
824
627
503
Ödüller
10
LV
4

gün içinde uçus olan türlerimizde var ancak enuygun bulabılcegın zaaman gün batıp sıcaklıgın azaldıgı saatlerdır akşam 10 ila 1 arası en uygun saaatlerdır
Bence saat öğlen 2-3 daha iyi arkadaşlar ile çok fena bir uçuşa denk gelmiştik 15-20 kraliçeli ama yanlış bilgi vermekte istemem tabii 100 işcili koloniyede baksam alanım tarantula ve sürüngenlerdir,

mabeak

Pupa
1 Tem 2024
78
33
30
LV
0

Bence saat öğlen 2-3 daha iyi arkadaşlar ile çok fena bir uçuşa denk gelmiştik 15-20 kraliçeli ama yanlış bilgi vermekte istemem tabii 100 işcili koloniyede baksam alanım tarantula ve sürüngenlerdir,
evet gün içinde uçuşa rastlanabılcek turler var crema tetra vb ancak ben hobıde oldugum surecte cogu kralıcemı dedıgım saat aralıklarında buldum

Muhamme1288

Yumurta
2 Tem 2024
7
1
15
LV
0

saat 2 de dışarı çıkıp bakarım bulmassam 10 da çıkarım ama hepsi kanatlı oluo kanatsız bulabilirmiyim ben genelde sokak lambalarının altına bakıyorum da

mabeak

Pupa
1 Tem 2024
78
33
30
LV
0

saat 2 de dışarı çıkıp bakarım bulmassam 10 da çıkarım ama hepsi kanatlı oluo kanatsız bulabilirmiyim ben genelde sokak lambalarının altına bakıyorum da
yanı bulursun o şans işi ben sadece bulma faktörünü artıran mekan mevzusunu belırttım

ayrıca benım ıcın yuva agzı degılse fark etmıyor kanatlı kanatsız , coguda döllenmiş oluyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

yanı bulursun o şans işi ben sadece bulma faktörünü artıran mekan mevzusunu belırttım

ayrıca benım ıcın yuva agzı degılse fark etmıyor kanatlı kanatsız , coguda döllenmiş oluyor
ayrıca elimde kraliçe türleri mevcut ilgilenirsen

exoticanimalstr

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
26 Nis 2023
824
627
503
Ödüller
10
LV
4

Elimde Messor mevcut ilgilenirsen verebilirim acil satılıktır. İlgileniyor isen dm den numara ver

Muhamme1288

Yumurta
2 Tem 2024
7
1
15
LV
0

ayrıca elimde kraliçe türleri mevcut ilgilenirsen
4 gündür 15 ile 17 arası geziyorum hala bulamadım gece tetra bulabilirmiyim tetra bulmak istiyorum

Muhamme1288

Yumurta
2 Tem 2024
7
1
15
LV
0

Sadece ben değil forum içinde bu işe gönül koymuş benden daha bilgili hobicilerimiz var tabiki atarsan yardımcı oluruz
sen baya yardımcı oldun bana eyw

beyler şu anda burda çok büyük bir sel var aşırı yağmur yağıyor şimşek çakıyor bu yağmur bittikten sonra çıksam karınca bulurmuyum

Son düzenleme:

mabeak

Pupa
1 Tem 2024
78
33
30
LV
0

sen baya yardımcı oldun bana eyw

beyler şu anda burda çok büyük bir sel var aşırı yağmur yağıyor şimşek çakıyor bu yağmur bittikten sonra çıksam karınca bulurmuyum
Bursayı sel götürüyor yagmur dınıne şansını bir dene derim

Users who are viewing this thread

Üst Alt