| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
Kış uykusu | Karıncalar | 2 | 813 | |
|
|
Yumurtalı Koloni Kış Uykusu | Karıncalar | 1 | 1K | |
|
|
Kış uykusu | Karıncalar | 1 | 761 | |
| H | kolonisiz kraliçe kış uykusuna yatar mı? | Karıncalar | 9 | 2K | |
|
|
Kış uykusunda yumurtlama | Karıncalar | 2 | 1K |
Gülmemek elde değil diye birşey yok. Hobiye yeni başlamış olabilir kral bilemezsin güldüğünü belirterek onu aşağılamış gibi oluyorsun farkındaysan düzgün bir şekilde söyleyip geçebilirsinKomik olan nokta kraliceyi neredeyse bir yıl boyunca kış uykusuna yatırma "ihtimaliniz" (Buna gülmemek elde değil). Örnekle alakası var çünkü anlarsanız eğer, kralice ölmesin diye 3 ayda bir besleme yapılması gerektiğini vurguluyorum (türe veya cinse göre değişir).
Gülmek aşağılamak değil dediğinin imkansıza yakın olduğunu belitmek sadece. Haa arkadaş rahatsız olduysa da sonrasında zaten daha ayrıntılı şekilde belirttimGülmemek elde değil diye birşey yok. Hobiye yeni başlamış olabilir kral bilemezsin güldüğünü belirterek onu aşağılamış gibi oluyorsun farkındaysan düzgün bir şekilde söyleyip geçebilsin
dostum seni anlıyorum fakat düzgünce belirtmek yerine güldüğünüzü belirtmişsiniz ve gülmek aşağılamak diye birşey demedim. Karşınızdakinin ne tepki vereceğini düşünerek hareket edin lütfen iyi hobiler dilerimGülmek aşağılamak değil dediğinin imkansıza yakın olduğunu belitmek sadece. Haa arkadaş rahatsız olduysa da sonrasında zaten daha ayrıntılı şekilde belirttim
"Buna gülmemek elde değil" derken olayın imkansızlığında bahsediyorum. Bilakis yanlış anladınızNerede "belirttiniz" sorabilirmiyim?![]()
"Aşağılamış gibi oluyorsun farkındaysan" dediniz ona karşın dedim. Yanlış anlaşılma olmasın. Kimseyi küçük gördüğüm yokdostum seni anlıyorum fakat düzgünce belirtmek yerine güldüğünüzü belirtmişsiniz ve gülmek aşağılamak diye birşey demedim. Karşınızdakinin ne tepki vereceğini düşünerek hareket edin lütfen iyi hobiler dilerim![]()
Tamamdır hocam iyi hobiler dilerim"Buna gülmemek elde değil" derken olayın imkansızlığında bahsediyorum. Bilakis yanlış anladınız
"Aşağılamış gibi oluyorsun farkındaysan" dediniz ona karşın dedim. Yanlış anlaşılma olmasın. Kimseyi küçük gördüğüm yok![]()
|