Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Koloniyi nasıl ısıtırım

İsmail96

Yumurta
31 Eki 2024
5
0
5
LV
0

Elimde messor kraliçesi var daha yumurtlamadı bile malum önümüz kış ancak bu yıl uykuya yatmayacaklar ilerleyen dönemde koloniyi nasıl ısıtırım

Benzer konular

EnesErsoy45

Asker
Editör Şefi
Deneyimli Hobici
27 May 2024
217
213
180
Ödüller
4
LV
2

Bu yıl uykuya yatırmanızı tavsiye ederim. İllaki yatırmayacağım derseniz ısıtıcı satın almak en mantıklısı olur ama onun yerine evdeki sıcak bir ev eşyasını kullanabilirsiniz. Ben eski buzdolabının arkasında ayakkabı kutusuna koyuyordum. Modemi kullanmayı önerdi bir arkadaş. Ne kadar etkili veya pratik olur bilemiyorum, denemedim. Kaloriferli odaya koymak da çok mantıklı olabilir🤯

İsmail96

Yumurta
31 Eki 2024
5
0
5
LV
0

Bu yıl uykuya yatırmanızı tavsiye ederim. İllaki yatırmayacağım derseniz ısıtıcı satın almak en mantıklısı olur ama onun yerine evdeki sıcak bir ev eşyasını kullanabilirsiniz. Ben eski buzdolabının arkasında ayakkabı kutusuna koyuyordum. Modemi kullanmayı önerdi bir arkadaş. Ne kadar etkili veya pratik olur bilemiyorum, denemedim. Kaloriferli odaya koymak da çok mantıklı olabilir🤯
Öncelikle teşekkür ediyorum. Eğer havalar soğuyana kadar birkaç işçi alabilirsem uykuya yatırıcam yoksa dediğiniz seçenekleri değerlendiricem

EnesErsoy45

Asker
Editör Şefi
Deneyimli Hobici
27 May 2024
217
213
180
Ödüller
4
LV
2

Katılıyorum.

Bir de,
karıncaları modemin arkasına koyarsak küçücük hayvanlar radyasyondan etkilenmez mi?
Modeminizi yakacak derecede yüksek enerjide, çıplak bırakacak kadar korumasız ve çökertecek kadar aktif kullanmadığınız sürece cep telefonundan çok daha az radyasyon yayarlar. Cep telefonu bile tehlike teşkil etmesi için on yıllarda cebiniz kadar yakın mesafede bulunması gereken bir radyasyon yayarken modeminkinin pek dert olacağını sanmıyorum.

Users who are viewing this thread

Üst Alt