| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
| A | Koloniyi patlatacağım içindeki kraliçeyi nasıl alacağım? | Karıncalar | 9 | 2K | |
|
|
Formikaryumun içindeki kurumuş silikon koloniyi öldürebilirmi ? | Genel Sohbet | 1 | 1K | |
| A | Koloniyi Çekirgeyle Besleme | Yem ve Besleme | 4 | 1K | |
| E | Koloniyi Transfer Etme | Karıncalar | 8 | 2K | |
| E | Koloniyi Toprağa Transfer Etme | Karıncalar | 2 | 1K |
Öncelikle teşekkür ediyorum. Eğer havalar soğuyana kadar birkaç işçi alabilirsem uykuya yatırıcam yoksa dediğiniz seçenekleri değerlendiricemBu yıl uykuya yatırmanızı tavsiye ederim. İllaki yatırmayacağım derseniz ısıtıcı satın almak en mantıklısı olur ama onun yerine evdeki sıcak bir ev eşyasını kullanabilirsiniz. Ben eski buzdolabının arkasında ayakkabı kutusuna koyuyordum. Modemi kullanmayı önerdi bir arkadaş. Ne kadar etkili veya pratik olur bilemiyorum, denemedim. Kaloriferli odaya koymak da çok mantıklı olabilir![]()
Kraliçeyken de yatırmak iyi olur bence ama keyfiniz bilir. İyi hobiler efendimÖncelikle teşekkür ediyorum. Eğer havalar soğuyana kadar birkaç işçi alabilirsem uykuya yatırıcam yoksa dediğiniz seçenekleri değerlendiricem
Katılıyorum.Kraliçeyken de yatırmak iyi olur bence ama keyfiniz bilir. İyi hobiler efendim![]()
Modeminizi yakacak derecede yüksek enerjide, çıplak bırakacak kadar korumasız ve çökertecek kadar aktif kullanmadığınız sürece cep telefonundan çok daha az radyasyon yayarlar. Cep telefonu bile tehlike teşkil etmesi için on yıllarda cebiniz kadar yakın mesafede bulunması gereken bir radyasyon yayarken modeminkinin pek dert olacağını sanmıyorum.Katılıyorum.
Bir de,
karıncaları modemin arkasına koyarsak küçücük hayvanlar radyasyondan etkilenmez mi?
|