Hiç bilmeyen biri böyle anlamaz benceYaptığınız alan yanlış. Bir test tüpüne su doldurun sonra pamuk tıkın. Musluk suyu olmasın. Sonra kraliçeyi koyup tekrar pamuk tıkın. Bu arada az önceki konudaki prens. Kraliçe değil.
Sanırım çok bilginiz yok bulduğunuz canlının fotoğrafini atabilirmisiniz kralice olmayabilirKraliçe buldum ve şişeyi kuruttum şişeye koydum şişenin alt tarafına yumuşak toprak üzerine yaprak ve çiçek koydum ayrıca sulu yuvarlak peçete ve şekerli sulu peçete koydum yem olarak solucan koydum ne yapmalıyım sossuz sosis falan vermelimiyim
Sanırsam bu:Hiç bilmeyen biri böyle anlamaz bence, kıvanç o kraliçeyi sal bence internetten karıncalar için test tüpü nasıl hazırlanır , ilk işçi çıkınca nasıl beslenir ... Diye araştır , canlı yem al sonra besleyebilecegini düşünüyorsan bulunca besle.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Sanırım çok bilginiz yok bulduğunuz canlının fotoğrafini atabilirmisiniz kralice olmayabilir
Sizde yazmissiniz prens oSanırsam bu:
Kraliçemi?
www.karincadunyasi.com
O değil başka biri ve karıncalar hakkında bilgim var tatilde ormandayım 1 hafta tüp alma şansım yokSizde yazmissiniz prens o
Tatildeyim tüp alamıyorumYaptığınız alan yanlış. Bir test tüpüne su doldurun sonra pamuk tıkın. Musluk suyu olmasın. Sonra kraliçeyi koyup tekrar pamuk tıkın. Bu arada az önceki konudaki prens. Kraliçe değil.
Besleyecek kadar bilginiz olsaydı toprak koymazdiniz içine biseyler atmazdiniz ve ilk işçiye kadar beslemeye gerek yok zaten kraliçe büyük solucanı yiyemez, bence onu salın bilgi ve malzeme edinip öyle arayın ve besleyin.O değil başka biri ve karıncalar hakkında bilgim var tatilde ormandayım 1 hafta tüp alma şansım yok
Tatildeyim tüp alamıyorum
O değil başka biri ve karıncalar hakkında bilgim var tatilde ormandayım 1 hafta tüp alma şansım yok
Tatildeyim tüp alamıyorum
Besleyecek kadar bilginiz olsaydı toprak koymazdiniz içine biseyler atmazdiniz ve ilk işçiye kadar beslemeye gerek yok zaten kraliçe büyük solucanı yiyemez, bence onu salın bilgi ve malzeme edinip öyle arayın ve besleyin
Şimdi bunu salıp burdan başka bir kraliçe bulsam bu şartlarda nasıl bir alan hazırlayabilirimBesleyecek kadar bilginiz olsaydı toprak koymazdiniz içine biseyler atmazdiniz ve ilk işçiye kadar beslemeye gerek yok zaten kraliçe büyük solucanı yiyemez, bence onu salın bilgi ve malzeme edinip öyle arayın ve besleyin.
O kraliçeyi salın böyle bir kurulumda bakamazsiniz . Dediğim gibi malzeme ve bilgi edinip başlayın.bu şekilde beslenemez.Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi bunu salıp burdan başka bir kraliçe bulsam bu şartlarda nasıl bir alan hazırlayabilirim
Saolun iyi akşamlarO kraliçeyi salın böyle bir kurulumda bakamazsiniz . Dediğim gibi malzeme ve bilgi edinip başlayın.bu şekilde beslenemez.
EvetŞırınga bulabilirmisiniz?
Çok saolunTamam şırıngada bakabilirsiniz. İnternette şırıngadan karınca yaşam alanı yapımı videoları var.
|