Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Yapmam gereken ne

Kivanc

Pupa
11 Kas 2024
58
12
30
LV
0

Kraliçe buldum ve şişeyi kuruttum şişeye koydum şişenin alt tarafına yumuşak toprak üzerine yaprak ve çiçek koydum ayrıca sulu yuvarlak peçete ve şekerli sulu peçete koydum yem olarak solucan koydum ne yapmalıyım sossuz sosis falan vermelimiyim

Benzer konular

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
798
414
325
Ödüller
10
LV
4

Yaptığınız alan yanlış. Bir test tüpüne su doldurun sonra pamuk tıkın. Musluk suyu olmasın. Sonra kraliçeyi koyup tekrar pamuk tıkın. Bu arada az önceki konudaki prens. Kraliçe değil.

TPK22

Media
16 Kas 2022
126
40
55
LV
0

Yaptığınız alan yanlış. Bir test tüpüne su doldurun sonra pamuk tıkın. Musluk suyu olmasın. Sonra kraliçeyi koyup tekrar pamuk tıkın. Bu arada az önceki konudaki prens. Kraliçe değil.
Hiç bilmeyen biri böyle anlamaz bence 🙃 , kıvanç o kraliçeyi sal bence internetten karıncalar için test tüpü nasıl hazırlanır , ilk işçi çıkınca nasıl beslenir ... Diye araştır , canlı yem al sonra besleyebilecegini düşünüyorsan bulunca besle.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kraliçe buldum ve şişeyi kuruttum şişeye koydum şişenin alt tarafına yumuşak toprak üzerine yaprak ve çiçek koydum ayrıca sulu yuvarlak peçete ve şekerli sulu peçete koydum yem olarak solucan koydum ne yapmalıyım sossuz sosis falan vermelimiyim
Sanırım çok bilginiz yok bulduğunuz canlının fotoğrafini atabilirmisiniz kralice olmayabilir

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
798
414
325
Ödüller
10
LV
4

Hiç bilmeyen biri böyle anlamaz bence 🙃 , kıvanç o kraliçeyi sal bence internetten karıncalar için test tüpü nasıl hazırlanır , ilk işçi çıkınca nasıl beslenir ... Diye araştır , canlı yem al sonra besleyebilecegini düşünüyorsan bulunca besle.

Sanırım çok bilginiz yok bulduğunuz canlının fotoğrafini atabilirmisiniz kralice olmayabilir
Sanırsam bu:

Kivanc

Pupa
11 Kas 2024
58
12
30
LV
0

Sizde yazmissiniz prens o
O değil başka biri ve karıncalar hakkında bilgim var tatilde ormandayım 1 hafta tüp alma şansım yok

Tatildeyim tüp alamıyorum

TPK22

Media
16 Kas 2022
126
40
55
LV
0

O değil başka biri ve karıncalar hakkında bilgim var tatilde ormandayım 1 hafta tüp alma şansım yok

Besleyecek kadar bilginiz olsaydı toprak koymazdiniz içine biseyler atmazdiniz ve ilk işçiye kadar beslemeye gerek yok zaten kraliçe büyük solucanı yiyemez, bence onu salın bilgi ve malzeme edinip öyle arayın ve besleyin.

Kivanc

Pupa
11 Kas 2024
58
12
30
LV
0

Besleyecek kadar bilginiz olsaydı toprak koymazdiniz içine biseyler atmazdiniz ve ilk işçiye kadar beslemeye gerek yok zaten kraliçe büyük solucanı yiyemez, bence onu salın bilgi ve malzeme edinip öyle arayın ve besleyin

Besleyecek kadar bilginiz olsaydı toprak koymazdiniz içine biseyler atmazdiniz ve ilk işçiye kadar beslemeye gerek yok zaten kraliçe büyük solucanı yiyemez, bence onu salın bilgi ve malzeme edinip öyle arayın ve besleyin.
Şimdi bunu salıp burdan başka bir kraliçe bulsam bu şartlarda nasıl bir alan hazırlayabilirim

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    300.6 KB · Görüntüleme: 263

TPK22

Media
16 Kas 2022
126
40
55
LV
0

Şimdi bunu salıp burdan başka bir kraliçe bulsam bu şartlarda nasıl bir alan hazırlayabilirim
O kraliçeyi salın böyle bir kurulumda bakamazsiniz . Dediğim gibi malzeme ve bilgi edinip başlayın.bu şekilde beslenemez.

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
798
414
325
Ödüller
10
LV
4

Tamam şırıngada bakabilirsiniz. İnternette şırıngadan karınca yaşam alanı yapımı videoları var.

gulletopu

Pupa
30 Tem 2024
80
32
30
LV
0

Bir tane şırıngaya tüp kurulumu yapın koyun kraliçeyi yumurtlasın, kraliçeyi salmanıza gerek yok ama bilgi edinmeye çalışın.

Users who are viewing this thread

Üst Alt