Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Karıncamın türü ne olabilir yardımcı olur musunuz.

tosuncukk10

Yumurta
31 Ara 2024
16
3
15
LV
0

WhatsApp Görsel 2024-12-31 saat 15.41.57_edc302b5.jpg
WhatsApp Görsel 2024-12-31 saat 15.41.57_36938a50.jpg
WhatsApp Görsel 2024-12-31 saat 15.41.58_4f31f47e.jpg

Benzer konular

tosuncukk10

Yumurta
31 Ara 2024
16
3
15
LV
0

Cinsi messor gibi görünüyo messorların tür tespiti zordur, ki zaten yumurtlamış türünün pek bi önemi yok aynı şartlarda bakabilirsin.
Yalnız kanatlı olup da yumurta vermesi çok değerli, çok şanslısın iyi hobiler🙋🏻‍♀️
teşekkür ederim hobide yeniyim ve bulduğum ilk kraliçe karınca türünü öğrenmeden bakmak istemedim. bir sorum daha olacak kış uykusuna yatırmalı mıyım yoksa kış ayında bu şekilde devam etmek karınca için sağlıklı mı ?

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
798
414
325
Ödüller
10
LV
4

teşekkür ederim hobide yeniyim ve bulduğum ilk kraliçe karınca türünü öğrenmeden bakmak istemedim. bir sorum daha olacak kış uykusuna yatırmalı mıyım yoksa kış ayında bu şekilde devam etmek karınca için sağlıklı mı ?
Size bağlı ister yatırın ister yatırmayın.Ama yatıracaksanız besleyin ve şekerli su verin öyle yatırın.

tosuncukk10

Yumurta
31 Ara 2024
16
3
15
LV
0

Cinsi messor gibi görünüyo messorların tür tespiti zordur, ki zaten yumurtlamış türünün pek bi önemi yok aynı şartlarda bakabilirsin.
Yalnız kanatlı olup da yumurta vermesi çok değerli, çok şanslısın iyi hobiler🙋🏻‍♀️
Size bağlı ister yatırın ister yatırmayın.Ama yatıracaksanız besleyin ve şekerli su verin öyle yatırın.
tamamdır teşekkür edderim

SavelyeE

Media
10 Eki 2024
100
32
55
LV
0

Ben de aynı şeyi yaptım, kış uykusuna yatırmadım,13 kraliçenin 13 ü de yumurtalarını büyütmedi, ikinci kez yumurtlatmak zorunda kaldım, tabi bu süreçte kraliçenin deposunun bittiğini düşünerek besleme yaptım, biraz uğraştırdı ama şimdi bir kaç güne işçiler çıkıcak, sana tavsiyem 30 gün kadar bekle eğer ki yumurtalarda değişim göremezsen kış uykusuna yatır, merak ettiğin bi şey varsa sorabilirsin

tosuncukk10

Yumurta
31 Ara 2024
16
3
15
LV
0

tamamdır
Ben de aynı şeyi yaptım, kış uykusuna yatırmadım,13 kraliçenin 13 ü de yumurtalarını büyütmedi, ikinci kez yumurtlatmak zorunda kaldım, tabi bu süreçte kraliçenin deposunun bittiğini düşünerek besleme yaptım, biraz uğraştırdı ama şimdi bir kaç güne işçiler çıkıcak, sana tavsiyem 30 gün kadar bekle eğer ki yumurtalarda değişim göremezsen kış uykusuna yatır, merak ettiğin bi şey varsa sorabilirsin
Şuan yumurtlar büyüyor gibi bşr sorun görmüyorum her gün loş ışıkta kontrol ediyorum eğer dediğiniz gibi 1 ay içinde bir değişim olmazsa kış uykusuna yatırmaya çalışırım teşekkür ederim

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
798
414
325
Ödüller
10
LV
4

tamamdır

Şuan yumurtlar büyüyor gibi bşr sorun görmüyorum her gün loş ışıkta kontrol ediyorum eğer dediğiniz gibi 1 ay içinde bir değişim olmazsa kış uykusuna yatırmaya çalışırım teşekkür ederim
Her gün değil haftada 1 açın coverını. Ben dayanamam diyorsanız da haftada 2 kere bakın.

EnesErsoy45

Asker
Editör Şefi
Deneyimli Hobici
27 May 2024
217
213
180
Ödüller
4
LV
2

Messor dentatus prensesi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Pek sağlıklı diyemem yumurtlamayı reddedebilir baharda. İşi doğaya bırakın bir kutuya falan koyup ısıtıcı olmayan bir odaya bırakın yeter.

Son düzenleme:

Users who are viewing this thread

Üst Alt