tosuncukk10
Yumurta
- 31 Ara 2024
- 16
- 3
- 15
LV
0
| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
| M | kralieç karıncamın türü ne | Tür / Cins Sorgulama | 0 | 386 | |
|
|
Karıncamın türü ne yardımcı olur musunuz lütfen | Tür / Cins Sorgulama | 8 | 3K | |
|
|
Karıncamın türü ne? | Tür / Cins Sorgulama | 2 | 1K | |
|
|
Karıncamın türü/cinsiyeti ne? | Tür / Cins Sorgulama | 3 | 1K | |
| K | Karıncamın türü ne | Tür / Cins Sorgulama | 4 | 2K |
Cinsi messor gibi görünüyo messorların tür tespiti zordur, ki zaten yumurtlamış türünün pek bi önemi yok aynı şartlarda bakabilirsin.
teşekkür ederim hobide yeniyim ve bulduğum ilk kraliçe karınca türünü öğrenmeden bakmak istemedim. bir sorum daha olacak kış uykusuna yatırmalı mıyım yoksa kış ayında bu şekilde devam etmek karınca için sağlıklı mı ?Cinsi messor gibi görünüyo messorların tür tespiti zordur, ki zaten yumurtlamış türünün pek bi önemi yok aynı şartlarda bakabilirsin.
Yalnız kanatlı olup da yumurta vermesi çok değerli, çok şanslısın iyi hobiler![]()
Size bağlı ister yatırın ister yatırmayın.Ama yatıracaksanız besleyin ve şekerli su verin öyle yatırın.teşekkür ederim hobide yeniyim ve bulduğum ilk kraliçe karınca türünü öğrenmeden bakmak istemedim. bir sorum daha olacak kış uykusuna yatırmalı mıyım yoksa kış ayında bu şekilde devam etmek karınca için sağlıklı mı ?
teşekkür ederim hobide yeniyim ve bulduğum ilk kraliçe karınca türünü öğrenmeden bakmak istemedim. bir sorum daha olacak kış uykusuna yatırmalı mıyım yoksa kış ayında bu şekilde devam etmek karınca için sağlıklı mı ?Cinsi messor gibi görünüyo messorların tür tespiti zordur, ki zaten yumurtlamış türünün pek bi önemi yok aynı şartlarda bakabilirsin.
Yalnız kanatlı olup da yumurta vermesi çok değerli, çok şanslısın iyi hobiler![]()
tamamdır teşekkür edderimSize bağlı ister yatırın ister yatırmayın.Ama yatıracaksanız besleyin ve şekerli su verin öyle yatırın.
Ben de aynı şeyi yaptım, kış uykusuna yatırmadım,13 kraliçenin 13 ü de yumurtalarını büyütmedi, ikinci kez yumurtlatmak zorunda kaldım, tabi bu süreçte kraliçenin deposunun bittiğini düşünerek besleme yaptım, biraz uğraştırdı ama şimdi bir kaç güne işçiler çıkıcak, sana tavsiyem 30 gün kadar bekle eğer ki yumurtalarda değişim göremezsen kış uykusuna yatır, merak ettiğin bi şey varsa sorabilirsinteşekkür ederim hobide yeniyim ve bulduğum ilk kraliçe karınca türünü öğrenmeden bakmak istemedim. bir sorum daha olacak kış uykusuna yatırmalı mıyım yoksa kış ayında bu şekilde devam etmek karınca için sağlıklı mı ?
tamamdırSize bağlı ister yatırın ister yatırmayın.Ama yatıracaksanız besleyin ve şekerli su verin öyle yatırın.
Şuan yumurtlar büyüyor gibi bşr sorun görmüyorum her gün loş ışıkta kontrol ediyorum eğer dediğiniz gibi 1 ay içinde bir değişim olmazsa kış uykusuna yatırmaya çalışırım teşekkür ederimBen de aynı şeyi yaptım, kış uykusuna yatırmadım,13 kraliçenin 13 ü de yumurtalarını büyütmedi, ikinci kez yumurtlatmak zorunda kaldım, tabi bu süreçte kraliçenin deposunun bittiğini düşünerek besleme yaptım, biraz uğraştırdı ama şimdi bir kaç güne işçiler çıkıcak, sana tavsiyem 30 gün kadar bekle eğer ki yumurtalarda değişim göremezsen kış uykusuna yatır, merak ettiğin bi şey varsa sorabilirsin
Her gün değil haftada 1 açın coverını. Ben dayanamam diyorsanız da haftada 2 kere bakın.teşekkür ederim hobide yeniyim ve bulduğum ilk kraliçe karınca türünü öğrenmeden bakmak istemedim. bir sorum daha olacak kış uykusuna yatırmalı mıyım yoksa kış ayında bu şekilde devam etmek karınca için sağlıklı mı ?
tamamdır
Şuan yumurtlar büyüyor gibi bşr sorun görmüyorum her gün loş ışıkta kontrol ediyorum eğer dediğiniz gibi 1 ay içinde bir değişim olmazsa kış uykusuna yatırmaya çalışırım teşekkür ederim
Pek sağlıklı diyemem yumurtlamayı reddedebilir baharda. İşi doğaya bırakın bir kutuya falan koyup ısıtıcı olmayan bir odaya bırakın yeter.teşekkür ederim hobide yeniyim ve bulduğum ilk kraliçe karınca türünü öğrenmeden bakmak istemedim. bir sorum daha olacak kış uykusuna yatırmalı mıyım yoksa kış ayında bu şekilde devam etmek karınca için sağlıklı mı ?
Abi bu türün spesifik özelliği ne?Messor dentatus prensesi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Pek sağlıklı diyemem yumurtlamayı reddedebilir baharda. İşi doğaya bırakın bir kutuya falan koyup ısıtıcı olmayan bir odaya bırakın yeter.
Abdomen kırmızı.Abi bu türün spesifik özelliği ne?
|