Knk internette bile 75 TL biraz uçuk fiyat olmuş 70 e alırım benFIYAT :150TL
GARDROPS UYGULAMASI İLE KARGOLANIR.
ANTALYA İÇİ ELDEN TESLİM
Ekli dosyayı görüntüle 33659
Knkam 75e bulduysan oradan alabilirsin hiç sorun değilKnk internette bile 75 TL biraz uçuk fiyat olmuş 70 e alırım ben
Yumurtalı yazmaya utanmadın mı? İçinde 1 tane yumurta var o da kesin değil ki diyelim ki yumurta olsun kargoda yok olacakKnkam 75e bulduysan oradan alabilirsin hiç sorun değil
Bir yumurta yok yeni yumurtladigi icin yumurtalar küçuk yapisik net cikmamisYumurtalı yazmaya utanmadın mı? İçinde 1 tane yumurta var o da kesin değil ki diyelim ki yumurta olsun kargoda yok olacak![]()
Kendinde satis yapiyorsun diye başka basliklara saldirgan yorumlar etik değil.Yumurtalı yazmaya utanmadın mı? İçinde 1 tane yumurta var o da kesin değil ki diyelim ki yumurta olsun kargoda yok olacak![]()
Bir yumurta yok yeni yumurtladigi icin yumurtalar küçuk yapisik net cikmamis) saldırgan yorumlara gerek yok
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Kendinde satis yapiyorsun diye başka basliklara saldirgan yorumlar etik değil.
Bir yumurta yok yeni yumurtladigi icin yumurtalar küçuk yapisik net cikmamis) saldırgan yorumlara gerek yok
Kendinde satis yapiyorsun diye başka basliklara saldirgan yorumlar etik değil
hocam doğrudur kendimde satış yapıyorum ancak hiçbir kolonimi yazdığım fiyata satmadım hobiye yeni başlayacak olan gençlerimize hep tüp parasına verdim hobi yaygınlaşması amacı ile amacımız para kazanmak değil.Bir yumurta yok yeni yumurtladigi icin yumurtalar küçuk yapisik net cikmamis) saldırgan yorumlara gerek yok
Hocam Eğer amacın para kazanmak ise gel ben sana tüp parasına vereyim para kazan.Bir yumurta yok yeni yumurtladigi icin yumurtalar küçuk yapisik net cikmamis) saldırgan yorumlara gerek yok
Doğrudur.Yumurtalı kraliçe satışı yapılıyor diye biliyorum. Sanırım yumurtasız, sadece kraliçe satışı yapmak yasak. Yanlışım varsa düzeltin.
Fiyat çok uçuk. Messor kraliçesine 50tlden fazla verilmez. Ki fotoğraftaki mcarthuri veya orientalis gibi bir arkadaşa benzemiyor, tekil olduğu için ibericus olma ihtimali de anlamsız kalıyor. 30tl falan verilir ancak.FIYAT :150TL
GARDROPS UYGULAMASI İLE KARGOLANIR.
ANTALYA İÇİ ELDEN TESLİM
Ekli dosyayı görüntüle 33659
Yeni uygulamadır eskiden yumurtalı kraliçe satışı da yasaktıYumurtalı kraliçe satışı yapılıyor diye biliyorum. Sanırım yumurtasız, sadece kraliçe satışı yapmak yasak. Yanlışım varsa düzeltin.
Yeni uygulamadır eskiden yumurtalı kraliçe satışı da yasaktıYumurtalı kraliçe satışı yapılıyor diye biliyorum. Sanırım yumurtasız, sadece kraliçe satışı yapmak yasak. Yanlışım varsa düzeltin.
Dostum eskiden yumurtası olan iscisiz kraliçe ilanlarını bizzat kendim siliyordum. Ayrıca satılmaz diye bisey demedim alana hayırlı olsun .Selam dostlar formda birinize yanlisim olsuysa öncelikle kusura bakmayin kralicelere satilmaz dediniz hepsini sattim formda kralice satisi yasak değil bir cok ilan gordum iyi hobiler dilerim
|