Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

SATILIK MESSOR KRALİCE YUMURTALI

Antlantis

Yumurta
20 Ocak 2025
46
14
15
LV
0

FIYAT :150TL
GARDROPS UYGULAMASI İLE KARGOLANIR.
ANTALYA İÇİ ELDEN TESLİM

20250315_151517.jpg

Benzer konular

Antlantis

Yumurta
20 Ocak 2025
46
14
15
LV
0

Yumurtalı yazmaya utanmadın mı? İçinde 1 tane yumurta var o da kesin değil ki diyelim ki yumurta olsun kargoda yok olacak :D
Bir yumurta yok yeni yumurtladigi icin yumurtalar küçuk yapisik net cikmamis ;)) saldırgan yorumlara gerek yok
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yumurtalı yazmaya utanmadın mı? İçinde 1 tane yumurta var o da kesin değil ki diyelim ki yumurta olsun kargoda yok olacak :D
Kendinde satis yapiyorsun diye başka basliklara saldirgan yorumlar etik değil.

Jesus1

Yumurta
12 Mar 2025
25
2
15
LV
0

Bir yumurta yok yeni yumurtladigi icin yumurtalar küçuk yapisik net cikmamis ;)) saldırgan yorumlara gerek yok

Kendinde satis yapiyorsun diye başka basliklara saldirgan yorumlar etik değil

hocam doğrudur kendimde satış yapıyorum ancak hiçbir kolonimi yazdığım fiyata satmadım hobiye yeni başlayacak olan gençlerimize hep tüp parasına verdim hobi yaygınlaşması amacı ile amacımız para kazanmak değil.

Hocam Eğer amacın para kazanmak ise gel ben sana tüp parasına vereyim para kazan.

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
798
414
325
Ödüller
10
LV
4

Yumurtalı kraliçe satışı yapılıyor diye biliyorum. Sanırım yumurtasız, sadece kraliçe satışı yapmak yasak. Yanlışım varsa düzeltin.

EnesErsoy45

Asker
Editör Şefi
Deneyimli Hobici
27 May 2024
217
213
180
Ödüller
4
LV
2

Yumurtalı kraliçe satışı yapılıyor diye biliyorum. Sanırım yumurtasız, sadece kraliçe satışı yapmak yasak. Yanlışım varsa düzeltin.
Doğrudur.
FIYAT :150TL
GARDROPS UYGULAMASI İLE KARGOLANIR.
ANTALYA İÇİ ELDEN TESLİM

Ekli dosyayı görüntüle 33659
Fiyat çok uçuk. Messor kraliçesine 50tlden fazla verilmez. Ki fotoğraftaki mcarthuri veya orientalis gibi bir arkadaşa benzemiyor, tekil olduğu için ibericus olma ihtimali de anlamsız kalıyor. 30tl falan verilir ancak.

Karınca_kolonim

Asker
Emektar
2 Eki 2022
394
168
185
Ödüller
5
LV
2

Yeni uygulamadır eskiden yumurtalı kraliçe satışı da yasaktı

Yeni uygulamadır eskiden yumurtalı kraliçe satışı da yasaktı

Antlantis

Yumurta
20 Ocak 2025
46
14
15
LV
0

Selam dostlar formda birinize yanlisim olsuysa öncelikle kusura bakmayin kralicelere satilmaz dediniz hepsini sattim formda kralice satisi yasak değil bir cok ilan gordum iyi hobiler dilerim

Karınca_kolonim

Asker
Emektar
2 Eki 2022
394
168
185
Ödüller
5
LV
2

Selam dostlar formda birinize yanlisim olsuysa öncelikle kusura bakmayin kralicelere satilmaz dediniz hepsini sattim formda kralice satisi yasak değil bir cok ilan gordum iyi hobiler dilerim
Dostum eskiden yumurtası olan iscisiz kraliçe ilanlarını bizzat kendim siliyordum. Ayrıca satılmaz diye bisey demedim alana hayırlı olsun .

Users who are viewing this thread

Üst Alt