Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Ben yeniyim

Erastes

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
12 Nis 2021
1,985
1,858
475
Ödüller
20
LV
5
 
Öncelikle hoşgeldin foruma..
Anlıyoruzki tecrübe yok ve sıfırdan başlayacaksın biz sana burda en başından neler yapacağını yazmaya kalkarsak satırlar yetmez o yüzden daha pratik yoldan Youtube yi kullanıp kraliçe karınca aramak bulmak vs gibi terimler kullanırsan rahatça anlayabileceğin türden bir sürü video çıkacaktır karşına..

Biz sana burada türler hakkında bilgi ve bakımları yada cins tür sorgulama konusunda yardımcı olabiliriz..
 

Karınca_kolonim

Asker
Moderatör Şefi
2 Eki 2022
388
153
185
Ödüller
4
LV
2
 
Merhaba aramızda seni görmek bizi mutlu etti tecrüben fazla olmadığı için YouTube'a karınca bakımı , bulma gibi sözcükler ile karşına birçok video çıkar tavsiyem hepsini izlemen olur ondan sonra bakacağım cinsleri araştırıp onlar hakkinda bilgi sahibi olmalısın yakın zamanda messor uçuşu olacak başlangıç için ideal bir seçim olacaktır forumda bu konu ile birçok konu var yeni başlayanlar Bilgi arşivi ona bakabilirsin gerekli bilgiler mevcut
 

Yetkin

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
13 Tem 2020
987
496
325
Ödüller
13
LV
4
 
Ekran Görüntüsü (170).png
Ekran Görüntüsü (171).png


Foruma ve hobiye hoş geldin.
Toplam 4 sayfa sonuç ve sadece bunun üzerine rehber konu var. Konu açmadan önce arama butonunu kullanın lütfen bu dediğim senin için değil sadece tüm kullanıcılar için.
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt