Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Componotus için yaşam alanı uygunmudur?

Karıncacl

Yumurta
14 Eyl 2024
20
7
15
LV
0

IMG_6262.jpeg

Benzer konular

Lasius

Majör
Moderatör
8 Ocak 2021
174
98
75
Ödüller
1
LV
1

Bana kalırsa tüpü içeriye koymazdım da dışarıdan bağlardım gelecekte tüpe sığmadıklarında veya transfer etmeniz gerektiğinde fazla sorun çıkarabiliyolar.

Ömer Faruk Karanfil

Kraliçe
Deneyimli Hobici
16 Haz 2020
572
447
325
Ödüller
8
LV
3

Olmamış, sağlıklı bir setup değil, içine direk tüpü üstünü kapatmadan koyman daha sağlıklı ve stressiz olur, tüpün üstünü bir karton parçası ile kapatabilir hatta karton parçasının üstüne çift taraflı bant yapıştırıp üstünü toprakla kamufle edebilirsin, şimdi yaptığınla aynı görüntüyü elde edersin hemde yuvayı kontrol etmen çok daha kolay olur

Karıncacl

Yumurta
14 Eyl 2024
20
7
15
LV
0

Olmamış, sağlıklı bir setup değil, içine direk tüpü üstünü kapatmadan koyman daha sağlıklı ve stressiz olur, tüpün üstünü bir karton parçası ile kapatabilir hatta karton parçasının üstüne çift taraflı bant yapıştırıp üstünü toprakla kamufle edebilirsin, şimdi yaptığınla aynı görüntüyü elde edersin hemde yuvayı kontrol etmen çok daha kolay olur
Anladım teşekkürler

Users who are viewing this thread

Üst Alt