Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana kalırsa tüpü içeriye koymazdım da dışarıdan bağlardım gelecekte tüpe sığmadıklarında veya transfer etmeniz gerektiğinde fazla sorun çıkarabiliyolar.
Olmamış, sağlıklı bir setup değil, içine direk tüpü üstünü kapatmadan koyman daha sağlıklı ve stressiz olur, tüpün üstünü bir karton parçası ile kapatabilir hatta karton parçasının üstüne çift taraflı bant yapıştırıp üstünü toprakla kamufle edebilirsin, şimdi yaptığınla aynı görüntüyü elde edersin hemde yuvayı kontrol etmen çok daha kolay olur
Olmamış, sağlıklı bir setup değil, içine direk tüpü üstünü kapatmadan koyman daha sağlıklı ve stressiz olur, tüpün üstünü bir karton parçası ile kapatabilir hatta karton parçasının üstüne çift taraflı bant yapıştırıp üstünü toprakla kamufle edebilirsin, şimdi yaptığınla aynı görüntüyü elde edersin hemde yuvayı kontrol etmen çok daha kolay olur