Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Elinde Fazla Kraliçesi Olanlar Varsa Kraliçelere Talibim!

• Konbuyu başlatan buiyiydi_4dmin
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
B

buiyiydi_4dmin

Misafir
Misafir Üye
Merhaba arkadaşlar nasılsınız elimde şu an yalnızca messor kolonisi var ve messorlara bakmaktan biraz usandım başka tür kraliçesi olanlar varsa bana yardımcı olabilir mi çok müteşekkir olurum instagramdan bana yazabilirsiniz
Takip ederseniz de mutlu olurum :) :
buiyiydi_4dmin

Benzer konular

Mücahit

Media
20 Kas 2020
54
10
50
LV
0

Merhaba arkadaşlar nasılsınız elimde şu an yalnızca messor kolonisi var ve messorlara bakmaktan biraz usandım başka tür kraliçesi olanlar varsa bana yardımcı olabilir mi çok müteşekkir olurum instagramdan bana yazabilirsiniz
buiyiydi_4dmin
Elimde fugax var ama kış uykusunda eğer kalkabilirse ulaşırım sana doğaya salacaktım yaz gelince

B

buiyiydi_4dmin

Misafir
Misafir Üye
Cok tesekkur ederim instagramdan bana ulaşabilirsin?

B

buiyiydi_4dmin

Misafir
Misafir Üye
Reis sağolasın messor istemiyorum farklı tür olsun çünkü messor uzmanı olacağım yakında diğer türlerden de beslemek istiyorum.?

Arda Dölek

Süper Majör
2 May 2020
126
81
105
LV
0

buiyiydi_4dmin
Bende de 2 adet tetramorium var düşünürseniz geridönüş yapabilirsiniz

Users who are viewing this thread

Üst Alt