GÖKAN ERBAY
Media
- 2 Tem 2020
- 62
- 15
- 50
LV
0
![]() |
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
![]() |
ocak ayında kraliçe | Karıncalar | 3 | 726 | |
![]() |
23 Haziran Gecesi Lambalarda Bulduğum Cinsler | Karıncalar | 6 | 754 | |
E | Ankara 7 Haziran Kraliçe midir? | Tür / Cins Sorgulama | 1 | 520 | |
![]() |
8 Haziran Yakaladığım Formica Rufibarbis Kraliçesi | Karıncalar | 8 | 837 | |
E | Haziranda Kraliçe Bulabilir Miyim? | Karıncalar | 13 | 3K |
teşekkür ederimLasius niger (siyah bahçe karıncası). Haziranda bol bol uçuşları var. Bakımı kolay ve başlangıç için güzel bir tür. Umarım size hayalinizdeki koloniyi sunar.
bendekiler çok daha yeni ama çok yumurtlamışlar ve bir kaç tanesinde kanatları duruyorilk göz ağrım, lasius niger2 ay oldu hala işçi bekliyorum eli kulağındadır
![]()
Hala uçuyorlar mı?Messor s. Gormekten bıktım diğer türlerden istiyorum![]()
hayır en son dünde görmüştüm ama daha hiç görmedimHala uçuyorlar mı?
Ben de heryerde messor buluyosun sandım.hayır en son dünde görmüştüm ama daha hiç görmedim
Ben de messor istiyorum bir türlü denk gelemedim şans işteMessor s. Gormekten bıktım diğer türlerden istiyorum![]()
yok messor değil lasius yaklaşık 10 tane gördüm ama 6 tanesini alabildimBen de heryerde messor buluyosun sandım.
hocam birde messor structor ile ilgili bir konu açmıştım onada bir bakabilir misiniz işçilerim de sorun var sanırımHala uçuyorlar mı?
Bende 4 messor structor var 2 koloni haline getirdim 2 kraliceli ama keşke diğer messor alt türünden bulsaydim çok basit kaçıyor bu bana göre ?Ben de messor istiyorum bir türlü denk gelemedim şans işte![]()
İstemiyorsan tek kralicelerden birini gönderebilirsinBende 4 messor structor var 2 koloni haline getirdim 2 kraliceli ama keşke diğer messor alt türünden bulsaydim çok basit kaçıyor bu bana göre ?
Aaa 2 kraliceli demişsin ben yanlış anladım ? 2 tane koloni oldu 2 tanesi de sadece kralıçe olarak anladımAyirirsam sıkıntı yaşamaz mıyım ?
Multi Queen yaptım denemek amaçlı gelişimleri ayni oldu ? 2 koloni 4 kraliçeAaa 2 kraliceli demişsin ben yanlış anladım ? 2 tane koloni oldu 2 tanesi de sadece kralıçe olarak anladım
![]() |
![]() |