| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
| A | Hemidactylus mabouia | Kertenkeleler | 0 | 3K |
evet yok, görünüşüne göre muhtemelen ince parmaklı keler doğaya geri salın esarette yaşamazBu tür bildiğim kadarıyla türkiyede yok.Ayrıca kertenkele hobisinde 0 bilgisi olan biri olarak şunu söyleyebilirim şu an koyduğunuz yerde çok yaşamaz.(Diğer Konu)Ayrıca fotoğrafı düzenle komuduyla ekleyebilirdiniz.
Birçok wc kertenkele besledim bu türde tecrübemde mevcut buradan yazmak zor olacaktır dm den numaranızı verirseniz sevinirim Whatsappdan her konu hakkında yardımcı olabilirim. Ayrıca bu bir kaya keleridir. Yanlış hatırlamıyorsam öyleydi net fotoda daha iyi anlaşılırKonya da 3 tane hemidactylus mabouia tür kertenkele buldum bakımı için ne yapmam gerekir, nasıl ortamı sever,ne yer sosyal yaşayabilir mi gibi sorularım var ne yapmam gerekiyor?
Doğaya salmak tabiiki daha iyi olacaktır ama wc canlılar esaret altında beslenebilmektedir fakat bende salınması taraftarıyım eğerki beslemek istiyorsa yardımcı olmaya çalışacağımevet yok, görünüşüne göre muhtemelen ince parmaklı keler doğaya geri salın esarette yaşamaz
Bulunduğum bölgede bu türden oldukça fazla var bende bir kaç tane alıp besleyim dedim çoğaldıkça doğaya salacağımBirçok wc kertenkele besledim bu türde tecrübemde mevcut buradan yazmak zor olacaktır dm den numaranızı verirseniz sevinirim Whatsappdan her konu hakkında yardımcı olabilirim. Ayrıca bu bir kaya keleridir. Yanlış hatırlamıyorsam öyleydi net fotoda daha iyi anlaşılır
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Doğaya salmak tabiiki daha iyi olacaktır ama wc canlılar esaret altında beslenebilmektedir fakat bende salınması taraftarıyım eğerki beslemek istiyorsa yardımcı olmaya çalışacağım![]()
1 tane yeterli hocam doğadan koparmayalımBulunduğum bölgede bu türden oldukça fazla var bende bir kaç tane alıp besleyim dedim çoğaldıkça doğaya salacağım
1 tane yeterli hocam doğadan koparmayalım![]()
Sanırsam üreye bilmeleri için 2 tane dişi erkek olacak şekilde bularak beslemelisinizBulunduğum bölgede bu türden oldukça fazla var bende bir kaç tane alıp besleyim dedim çoğaldıkça doğaya salacağım
Bulunduğum bölgede bu türden oldukça fazla var bende bir kaç tane alıp besleyim dedim çoğaldıkça doğaya salacağımBirçok wc kertenkele besledim bu türde tecrübemde mevcut buradan yazmak zor olacaktır dm den numaranızı verirseniz sevinirim Whatsappdan her konu hakkında yardımcı olabilirim. Ayrıca bu bir kaya keleridir. Yanlış hatırlamıyorsam öyleydi net fotoda daha iyi anlaşılır
Doğaya salmak tabiiki daha iyi olacaktır ama wc canlılar esaret altında beslenebilmektedir fakat bende salınması taraftarıyım eğerki beslemek istiyorsa yardımcı olmaya çalışacağım![]()
544 548 98 97 buradan konuşabilirizBirçok wc kertenkele besledim bu türde tecrübemde mevcut buradan yazmak zor olacaktır dm den numaranızı verirseniz sevinirim Whatsappdan her konu hakkında yardımcı olabilirim. Ayrıca bu bir kaya keleridir. Yanlış hatırlamıyorsam öyleydi net fotoda daha iyi anlaşılır
|