Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Hemidactylus mabouia

alitheant

Yumurta
12 Haz 2024
24
4
15
LV
0

Konya da 3 tane hemidactylus mabouia tür kertenkele buldum bakımı için ne yapmam gerekir, nasıl ortamı sever,ne yer sosyal yaşayabilir mi gibi sorularım var ne yapmam gerekiyor?

Ekli dosyalar

• IMG_20240715_200300_1.jpg
    IMG_20240715_200300_1.jpg
    248 KB · Görüntüleme: 258
  • IMG_20240715_195605_1.jpg
    IMG_20240715_195605_1.jpg
    173.4 KB · Görüntüleme: 262
Benzer konular Forum Tarih
A Kertenkeleler 0 3K

Benzer konular

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
798
414
325
Ödüller
10
LV
4

Bu tür bildiğim kadarıyla türkiyede yok.Ayrıca kertenkele hobisinde 0 bilgisi olan biri olarak şunu söyleyebilirim şu an koyduğunuz yerde çok yaşamaz.(Diğer Konu)Ayrıca fotoğrafı düzenle komuduyla ekleyebilirdiniz.

Yetkin

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
13 Tem 2020
1,059
533
425
Ödüller
13
LV
4

Bu tür bildiğim kadarıyla türkiyede yok.Ayrıca kertenkele hobisinde 0 bilgisi olan biri olarak şunu söyleyebilirim şu an koyduğunuz yerde çok yaşamaz.(Diğer Konu)Ayrıca fotoğrafı düzenle komuduyla ekleyebilirdiniz.
evet yok, görünüşüne göre muhtemelen ince parmaklı keler doğaya geri salın esarette yaşamaz

exoticanimalstr

Kraliçe
Yönetici
Deneyimli Hobici
26 Nis 2023
824
627
503
Ödüller
10
LV
4

Konya da 3 tane hemidactylus mabouia tür kertenkele buldum bakımı için ne yapmam gerekir, nasıl ortamı sever,ne yer sosyal yaşayabilir mi gibi sorularım var ne yapmam gerekiyor?
Birçok wc kertenkele besledim bu türde tecrübemde mevcut buradan yazmak zor olacaktır dm den numaranızı verirseniz sevinirim Whatsappdan her konu hakkında yardımcı olabilirim. Ayrıca bu bir kaya keleridir. Yanlış hatırlamıyorsam öyleydi net fotoda daha iyi anlaşılır
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

evet yok, görünüşüne göre muhtemelen ince parmaklı keler doğaya geri salın esarette yaşamaz
Doğaya salmak tabiiki daha iyi olacaktır ama wc canlılar esaret altında beslenebilmektedir fakat bende salınması taraftarıyım eğerki beslemek istiyorsa yardımcı olmaya çalışacağım 🙃

Son düzenleme:

alitheant

Yumurta
12 Haz 2024
24
4
15
LV
0

Birçok wc kertenkele besledim bu türde tecrübemde mevcut buradan yazmak zor olacaktır dm den numaranızı verirseniz sevinirim Whatsappdan her konu hakkında yardımcı olabilirim. Ayrıca bu bir kaya keleridir. Yanlış hatırlamıyorsam öyleydi net fotoda daha iyi anlaşılır

Doğaya salmak tabiiki daha iyi olacaktır ama wc canlılar esaret altında beslenebilmektedir fakat bende salınması taraftarıyım eğerki beslemek istiyorsa yardımcı olmaya çalışacağım 🙃
Bulunduğum bölgede bu türden oldukça fazla var bende bir kaç tane alıp besleyim dedim çoğaldıkça doğaya salacağım

alitheant

Yumurta
12 Haz 2024
24
4
15
LV
0

Bulunduğum bölgede bu türden oldukça fazla var bende bir kaç tane alıp besleyim dedim çoğaldıkça doğaya salacağım

544 548 98 97 buradan konuşabiliriz

Users who are viewing this thread

Üst Alt