| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
| K | İlk besleme | Karıncalar | 0 | 398 | |
|
|
İlk kraliçem | Tür / Cins Sorgulama | 6 | 2K | |
| D | Yeni ve ilk kraliçem yumurtladı | Karıncalar | 2 | 1K | |
|
|
İlk İşçi Ne Zaman Çıkar ? | Genel Sohbet | 6 | 2K | |
| T | Tetramorium koloni kuracağım ilk işçilere ne yedirmeliyim? | Karıncalar | 6 | 2K |
Çoğu kişi stres olur vs diyerek yapma diyecek büyük ihtimalle ama doğadaki haline bakarsak ilk andan itibaren koskocaman bir outworld var. Beslemek zor oluyorsa bence yapabilirsin.Merhaba messor kraliçesinin ilk işçileri çıktı fakat besleme yaparken saldırıya geliyorlar dışarı kaçma oluyor acaba bi outwold yapayımmı yoksa erken mi
Hocam ben 2-3 günde bir veririm diye düşünüyordum haftada bir ise idare ederim işçi sayısı artana kadarİlk işçiler genelde yumurta bakımıyla ilgilenirler. Bundan dolayı fazla aksiyona gireceklerini sanmıyorum. Ve beslenmeleri tahıl ürünleri + protein şeklinde olduğu için ki tahıl ürünleri yaşam alanının içerisinde bulunuyor, yalnızca protein verilecek. Protein de haftada 1 kez ideal olduğuna göre, besin verirken ne kadar problem çıkabilir en fazla?
Toparlayacak olursam besin verme sıklığı az olduğu için bence şu anlık out worlde gerek yok. Yapılırsa da fazla bir zararı olmaz ama evet, stres problemi oluyor. Bunu inkar etmek pek mümkün değil.
Şeker takviyesi yapılacak olsaydı 2-3 günde 1 kez besleme yapılabilirdi fakat protein için buna gerek yok. Haftada 1 kez protein takviyesi yeterli olacaktır.Hocam ben 2-3 günde bir veririm diye düşünüyordum haftada bir ise idare ederim işçi sayısı artana kadar
|