Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

İlk İşçilere Outworld Yapmak

• Konbuyu başlatan NECO
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09

NECO

Majör
10 Nis 2021
91
40
80
LV
0

Merhaba messor kraliçesinin ilk işçileri çıktı fakat besleme yaparken saldırıya geliyorlar dışarı kaçma oluyor acaba bi outwold yapayımmı yoksa erken mi WhatsApp Image 2021-05-30 at 15.05.13.jpegWhatsApp Image 2021-05-30 at 15.05.14.jpeg

Son düzenleme:

Benzer konular

2

235471

Misafir
Misafir Üye
Problem yok biraz saldırgan olabiliyor işçiler doğal bir davranış yapmanızı gerektirecek bir durum yok 10-15 işçide uygun boyutta bir outworlde geçersiniz

Burhan 28

Asker
28 Tem 2020
381
173
185
Ödüller
3
LV
2

Merhaba messor kraliçesinin ilk işçileri çıktı fakat besleme yaparken saldırıya geliyorlar dışarı kaçma oluyor acaba bi outwold yapayımmı yoksa erken mi
Çoğu kişi stres olur vs diyerek yapma diyecek büyük ihtimalle ama doğadaki haline bakarsak ilk andan itibaren koskocaman bir outworld var. Beslemek zor oluyorsa bence yapabilirsin.

Erastes

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
12 Nis 2021
1,956
1,857
475
Ödüller
19
LV
5

@Enif e katılıyorum biraz daha bekle bence.. zaten benim kendi kolonimden gözlemlediğim kadarı ile mesala 30 işçi varsa bunların hepsi outworlde çıkmıyor 5-6 tanesi outworlde çıkıp koloninin yem ve su ihtiyacını karşılıyor ve diğerleri yumurtalarla ilgileniyor..

Murat erfidan

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
4 Nis 2020
1,066
507
425
Ödüller
13
LV
4

Benim kolonimde işçiler yumurtaların yanından ayrılmıyor, pamuğu çıkarınca kraliçe kapıya koşuyor. Bazen dışarı çıktığı bile oluyor. Baya agresifler.

Tibuk

Kraliçe
Deneyimli Hobici
20 Nis 2021
563
496
375
Ödüller
9
LV
3

İlk işçiler genelde yumurta bakımıyla ilgilenirler. Bundan dolayı fazla aksiyona gireceklerini sanmıyorum. Ve beslenmeleri tahıl ürünleri + protein şeklinde olduğu için ki tahıl ürünleri yaşam alanının içerisinde bulunuyor, yalnızca protein verilecek. Protein de haftada 1 kez ideal olduğuna göre, besin verirken ne kadar problem çıkabilir en fazla?
Toparlayacak olursam besin verme sıklığı az olduğu için bence şu anlık out worlde gerek yok. Yapılırsa da fazla bir zararı olmaz ama evet, stres problemi oluyor. Bunu inkar etmek pek mümkün değil.

NECO

Majör
10 Nis 2021
91
40
80
LV
0

İlk işçiler genelde yumurta bakımıyla ilgilenirler. Bundan dolayı fazla aksiyona gireceklerini sanmıyorum. Ve beslenmeleri tahıl ürünleri + protein şeklinde olduğu için ki tahıl ürünleri yaşam alanının içerisinde bulunuyor, yalnızca protein verilecek. Protein de haftada 1 kez ideal olduğuna göre, besin verirken ne kadar problem çıkabilir en fazla?
Toparlayacak olursam besin verme sıklığı az olduğu için bence şu anlık out worlde gerek yok. Yapılırsa da fazla bir zararı olmaz ama evet, stres problemi oluyor. Bunu inkar etmek pek mümkün değil.
Hocam ben 2-3 günde bir veririm diye düşünüyordum haftada bir ise idare ederim işçi sayısı artana kadar

Tibuk

Kraliçe
Deneyimli Hobici
20 Nis 2021
563
496
375
Ödüller
9
LV
3

Hocam ben 2-3 günde bir veririm diye düşünüyordum haftada bir ise idare ederim işçi sayısı artana kadar
Şeker takviyesi yapılacak olsaydı 2-3 günde 1 kez besleme yapılabilirdi fakat protein için buna gerek yok. Haftada 1 kez protein takviyesi yeterli olacaktır.

Users who are viewing this thread

Üst Alt