Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

İlk kraliçem

mehmet koç

Yumurta
9 Haz 2025
3
0
5
LV
0

Dun foruma uye olduktan sonra bugun iş donuşu sanirim ilk kralicemi buldum. Fotoğrafini sona ekliyorum.
İlk kraliçem oldugu icin teknik hatalarim olabilir diye dusunuyorum.
Turunun tetramorium oldugunu soyledi arkadaşlar. Ben sizlerden de bilgi almak istiyorum. Dikkat etmem gereken ve uygulamam gereken adimlari donus yaparsaniz cok mutlu olurum. Keyifli hobiler.

Ekli dosyalar

• IMG-20250610-WA0065.jpg
    IMG-20250610-WA0065.jpg
    115.4 KB · Görüntüleme: 149
  • IMG-20250610-WA0062.jpg
    IMG-20250610-WA0062.jpg
    112.5 KB · Görüntüleme: 159

Benzer konular

mehmetfng

Yumurta
30 Mar 2025
39
8
15
LV
0

Dun foruma uye olduktan sonra bugun iş donuşu sanirim ilk kralicemi buldum. Fotoğrafini sona ekliyorum.
Turunun tetramorium oldugunu soyledi arkadaşlar. Ben sizlerden de bilgi almak istiyorum. Dikkat etmem gereken ve uygulamam gereken adimlari donus yaparsaniz cok mutlu olurum. Keyifli hobiler.
Test tüpüne aldınız mı?

Gökdeniz

Majör
Yasaklanmış Üye
24 Kas 2024
117
59
75
LV
0

Öncelikle ileriki aşamalardada kullanmak için hobide standart olan 16x160 mm tüp edinin ve kurulumunu yaparak kraliçenizi tüpe alın strese girmeyecek karanlık bir ortamda tutun sonraki süreç sabırla beklemekten ibaret.

mehmet koç

Yumurta
9 Haz 2025
3
0
5
LV
0

Test tuplerim kargoda cumartesi elime ulaşacak gelir gelmez hazirlayip transfer edicem suan kapta test tupu mantiginda pamuklu su mevcut

tarkan

Yumurta
23 Eki 2022
40
14
15
LV
0

Aphaenogaster cinsi

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
798
414
325
Ödüller
10
LV
4

Cins olarak tetramorium olduğuna katılıyorum ama aphaenogaster de olabilir. Tetramorium cins olarak stresli bir tür. İşçileri küçük olduğu için kaçma olasılıkları yüksek.Besin olarak çoğu şeyi yerler böcek,ekmek kırıntısı gibi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Users who are viewing this thread

Üst Alt