Bekiroww
Media
- 21 Kas 2020
- 70
- 10
- 50
LV
0
ulan bizim modem mi dandik acaba sıcacık valla![]()
bu şekilde olmaz ki üstünü kapatman gerek üstünü kapatki içerde sıcak hava olsun
ulan bizim modem mi dandik acaba sıcacık valla![]()
bu şekilde olmaz ki üstünü kapatman gerek üstünü kapatki içerde sıcak hava olsun
20 değil ki sorun, sorun elektirikte sıkıntı çıkabilir olması ben aldım kullanmıyorum bile pedi![]()
Ana doru ya dur Bi ayakkabı kutusu bulayım içene koyim yaw Bi 20 lira vermemek için nası uğraşıyorsam![]()
Abi öyle yapcam ya elektrikten şaka olmaz kendim yapacaktım pedi vaz geçtim karınca diyerek evden olmak istememHocam bu işler riske gelmez bence internetten alın arkadaş link atmış zaten![]()
20 değil ki sorun, sorun elektirikte sıkıntı çıkabilir olması ben aldım kullanmıyorum bile
Ne kadara aldın pedi hocam link atabilir misin
Bende gördüm bunu 25 lira bide kargo 35 olur ya sen kullanmıyorsan napcan atcan mı çöpeburdan almıştım ücretsiz kargo vardı ama şuan kargo ücreti alıyorlar![]()
Bilgisayar, Tablet Adaptör, Çevirici - GittiGidiyor
Laptop adaptör, çevirici modelleri GittiGidiyor'da! Tablet, dizüstü bilgisayar adaptörleri ve PC çeviriciler indirimli fiyatlarla bir tık uzağınızda!www.gittigidiyor.com
valla eve bakarım duruyorsa yollarım sana atmadıysalar tabiBende gördüm bunu 25 lira bide kargo 35 olur ya sen kullanmıyorsan napcan atcan mı çöpe
Bide şeyi duydum cemre memre düşmüş havalar sıcaklıcak diyorlar ped almaktan vaz geçiçem galiba
Tamamdır eyvallahvalla eve bakarım duruyorsa yollarım sana atmadıysalar tabi
Kalorifer veya dogalgaz peteği varsa ona yakın bir yerede koyabilirsin üstüne flan koyma haşlanırTamamdır eyvallah
Yok 2side hava burda ort 18 19 derce belki ped alırımKalorifer veya dogalgaz peteği varsa ona yakın bir yerede koyabilirsin üstüne flan koyma haşlanır
Merhaba! Öncelikle, messorunuzun sağlıklı yumurtlaması ve stres yaşamaması için sıcaklık ve nem çok önemli. Kış uykusundan çıkardıktan sonra ani sıcaklık değişimleri koloniyi strese sokabilir. Antalya’da şu anki 15–20°C, yumurtlama için biraz düşük olabilir, ama kademeli olarak sıcaklığı artırmak en iyisi.1 tane işçisiz yumurtasız messorum var1 ayda kış uykusuna yatırdım sonra havalar 25 derece oldu antalya için söylüyorum havalar sıcak olunca çıkardım kış uykusundan bu sefer antalya 0a düştü falan şuan 15 20 derece artık da yumurtlamasını istiyorum içşi falan çünkü burda havalar 25 30 olana kadar çıok zaman var neyse sıcaklık sağlamak istiyorum onun in ısıtıcı pedler buldum 10 cm flaan kargoyla 22 tl
Ama şu da var elimde ısıtıcı ped için malzemeler var yanibu videodan bakarak yapmayı düşünüyorum sizce sağlıklı güvenli olur mu ya da önerdiğiniz ısıtıcı ped var mı iyi günler.
Bu arada, eğer oyun aralarında biraz mola vermek isterseniz, mesela CS2 için cs2 kasa açma sitesi gibi platformlardan da kısa bir eğlence alabilirsiniz.
|