Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yolda messoların bu şeylerden topladığını gördüm kurumuşlarından biraz aldım benim messorlar kuş yemi yemiyor sadece sivri sinek yiyorlar bunlardan attım bakıcaz bakalım ne olacak.
Yolda messoların bu şeylerden topladığını gördüm kurumuşlarından biraz aldım benim messorlar kuş yemi yemiyor sadece sivri sinek yiyorlar bunlardan attım bakıcaz bakalım ne olacak.Ekli dosyayı görüntüle 1416
Yolda messoların bu şeylerden topladığını gördüm kurumuşlarından biraz aldım benim messorlar kuş yemi yemiyor sadece sivri sinek yiyorlar bunlardan attım bakıcaz bakalım ne olacak.Ekli dosyayı görüntüle 1416
Ben de dün bunlardan birkaç tanesini parçalayıp attım outworld e. Beğenip taşırlar yuvaya inşaallah. Kuş yemini tercih etmiyorlarsa çim tohumunu deneyebilirsin, bendeki messorlar onu da yiyor.