Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler ben tetrimoryum istiyordum buldum en sonunda ama bulduğum kraliceler normalden aşirı küçük bir kraliceydi test tüplerinde 3 hafta durmalarina ramen yumurtlama olmadı ne diyorsunuz bunlar parazit tür mü
Parazitik olduğunu düşünmüyorum, hatta türkiyede parazitik tetra varmı emin bile değilim, arkadaşlar ya döllenmemiş yada uygun şartlarda sıkıntı çekiyor olabilirler, farklı setuplar kurmayı deneyin.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
ekstra olarak parazitik türler ucube gibi duruyorlar şöyle bi bakınca bunun ne sıkıntısı var acaba diyorum ben hep
Karamanda tetramorium seiferti kaydı var 2017'de ama sizin yakaladıklarınızla pek alakası yok
tür tahmini yapacak olursakta ben impurum yada caespitum derdim.
Beyler ben tetrimoryum istiyordum buldum en sonunda ama bulduğum kraliceler normalden aşirı küçük bir kraliceydi test tüplerinde 3 hafta durmalarina ramen yumurtlama olmadı ne diyorsunuz bunlar parazit tür mü Ekli dosyayı görüntüle 31226Ekli dosyayı görüntüle 31227