Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani böyle sıradışı ve para kazanmak amaçlı yapıldığını düşündüğüm şeylere bence gerek yok.. canlı yem bulundurmak istemiyorsan canlı yemlere alternatif bir sürü protein besini var en basiti haşlanmış yumurta veya salam sucuk veya kıyma yada ballı su vs diye uzar gider liste..
Yani böyle sıradışı ve para kazanmak amaçlı yapıldığını düşündüğüm şeylere bence gerek yok.. canlı yem bulundurmak istemiyorsan canlı yemlere alternatif bir sürü protein besini var en basiti haşlanmış yumurta veya salam sucuk veya kıyma yada ballı su vs diye uzar gider liste..
Messor besliyorum hocam hiç birini kabul etmedi. protein için bunlara gerek yok tohum vs olayını gayet iyi biliyorum sadece boostlamak için ekstra güçlendirici şeyler arıyorum
Messor besliyorum hocam hiç birini kabul etmedi. protein için bunlara gerek yok tohum vs olayını gayet iyi biliyorum sadece boostlamak için ekstra güçlendirici şeyler arıyorum
Konu messor ise durum değişir şekerli suya bile burun kıvıran messoru boostlamak zordur ve ne kadar işe yarar bilmiyorum hasatçı oldukları için yem konusunda seçiciler tohum tülerinden hem şeker ihtiyacını hem protein ihtiyaçlarını karşıladıkları için çoğunlukla sadece tohuma odaklılar.. kurutulmuş karides veya balık yemi sevdiklerini ve kabul ettiklerini okumuştum istersen deneyebilirsin..