Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Site Yönlendirme sorunu

  • Konbuyu başlatan xqewz
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11

xqewz

Pupa
Yasaklanmış Üye
8 Ocak 2023
74
25
30
Ödüller
1
LV
1
 
Siteye opera mobil tarayıcıdan google araması yapıyorum, bir konuya tıklayınca ara sıra farklı sitelere yönlendiriyor. Herhalde eklediğiniz pluginden kaynaklı. Düzeltebilirseniz iyi olur. Yaklaşık 2-3 haftadır böyle.
 

Benzer konular

3637

Yumurta
16 Nis 2020
151
30
15
Ödüller
14
22
LV
4
 
Sorun forum dosyalarına karışmış bir host virüsü olabilir virüs kişiye göre günde 3-4 defa 1 saatlik işgal ile pornografik veya reklam sitelere yönlendiriyor bunun haricinde bir işlevi bulunmuyor.

Sorunu 1 hafta önce kadar teknik ekibe iletmiştik sorun çözüldüğü kanısındaydık ama devam ediyor şimdi teknik ekip aktif olmadığı için hatayı düzeltememekteyiz hatanın 1 hafta kadar daha devam edeceğini belirtelim bu süreç içerisinde forumu kapalı olarak görürseniz Discord sunucumuzdan destek alabilirsiniz.

Karınca Dünyası Resmi Discord Sunucusu: https://www.karincadunyasi.com/forum/konu/karinca-dunyasi-discord-sunucusu.2259/
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt