Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Makale Tarantulam için hangi taban malzemesi/torf kullanmalıyım ?

SomeBody

Media
Kıdemli Editör
26 Nis 2023
77
64
50
Ödüller
1
LV
1
 
Tarantula için hangi torf kullanılmalı ?

• Tarantulalar gerçekten güzel canlılardır. Peki sling tarantula aldınız fakat tarantulanız için yeterli boyutta bir teraryum yapma zamanı geldi fakat hangi malzemeleri kullanmanız gerektiğini bilmiyor musunuz? Haydi şimdi biraz bunun hakkında konuşalım

Tarantula için hangi torf kullanılabilir ?

• Hindistan cevizi torfu kullanabilirsiniz önerebileceğim en iyi torf onun haricinde Coco peat veya Coco Husk kullanabilirsiniz.

• öncelikle tarantulanız yer mi ağaç mı yoksa tünel türümürür onun hakkında bilgi sahibi olmalısınız

Yer Türü Tarantula
• Tarantulanız yer türü ise torfu biraz fazla tutmak sizler içinde tarantulanız içinde sağlıklı olacaktır teraryum kare veya dikdörtgen olabilir fakat kare öneriyorum sling ve normal boyut bir tarantula için kullanılan teraryum fotoğraflarına aşağıdan bakabilirsiniz ↓
images - 2023-12-28T170749.055.jpeg

images - 2023-12-28T170621.483.jpeg

Ağaç Türü Tarantula
• Ağaç türü bir tarantula için torfunuzu teraryumunuzun çeyreğinden az daha fazla kullanabilirsiniz tarantulanızın kabını uzun ve azıcık geniş tutmaya özen gösterirseniz tarantulanız için daha sağlıklı olacaktır aşağıdan ağaç türü sling ve orta boyut bir tarantula fotoğraflarına bakabilirsiniz.
download (24).jpeg


Tünel Türü Tarantula
• Tünel türü bir tarantula için torfunuzu gerçekten fazla miktarda tutmanızı tavsiye ederim sonuçta bu bir tünel türü, kendisi torfu kazarak yuva yapar ayrıca tünel türü tarantula başlangıç için yeni hobicilere önerilmez bunun sebebi ise canlinin uzun süre toprağın altinda kaldigi için sizi hobiden soğutabilir .
images - 2023-12-28T200040.645.jpeg

Karinca dünyası dışında paylaşılacaksa nerden alındığı belirtilmelidir .
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Users who are viewing this thread

Üst Alt