Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Taşınma ve Temizlik

Sarp

Pupa
17 Haz 2020
12
4
30
LV
0
 
Arkadaşlar 2 adet 1 aydır filan baktığım kolonim var deney tüplerini temizlemek istiyorum ancak diğer tüpe taşınma gibi bir isteğe sahip değiller gibi görünüyor karıncalar.Bulundukları tüpteki kırmızı örtüyü kaldırıp yeni taktığım tüpe geçirdim outworld e çıkıp yeni tüpe bir iki kere bakan karıncalar oldu ancak hepsi hala ışık alan tüpteler ve çıkacak gibi durmuyorlar bir çare bana

Dip not: Karıncalar tüp içine bir miktar toprak taşımışlardı önceden ve ufak bir yerleşme yaptılar sebebi bu olabilir mi acaba?
 

Benzer konular

14 May 2020
455
174
185
Ödüller
4
LV
2
 
Çok kirli değilse beklet suları azalınca geçir baska tupe ama acil geçmeleri lazım diyorsan tüpleri uc uca getir kırmızı jelatinle hem diger tüpü karart hem de tüplerin uc kısımlarına tak ki transfer sırasında açıklık olmasın bir daha çabuk kirlenmesin diyorsan outworld yapıp oraya koy
 

Mssr

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
18 May 2020
1,053
474
375
Ödüller
11
LV
4
 
Karıncalara göre değişir, bir ayda sürebilir bir günde ışığı biraz yakınlaştır ısıtsın orayı.
 

Burhan 28

Asker
28 Tem 2020
382
174
185
Ödüller
3
LV
2
 
2 tane çocuğum var bir de üzerine taşınma işim çıktı. Herkes Octovan yazmış, önermiş diye biz de anlaşalım dedik. Nakliyeci bulma işi normalde n kadar zor bilirsiniz hele ki güvenilirini.. O kadar memnun kaldık ki hizmetlerinden gerçekten müthişler. Fiyatları da oldukça uygun bence. Ayrıca pandemi gibi zor şartlar altında maskelerini hiç çıkarmadan çalıştılar. Herkese öneririm.
Konu ile ne alakası var? Sırf reklam yapmak için yazmışsınız.
 

Users who are viewing this thread

Üst Alt