| Benzer konular | Forum | Tarih | |||
|---|---|---|---|---|---|
|
|
Un kurtlarıma yataklık olarak ne yapabilirim | Diğer Canlılar | 2 | 1K | |
|
|
Mikro un kurtlarıma nasıl bir bakım yapmam gerek? | Yem ve Besleme | 2 | 1K | |
| E | Un kurtlarım geldi | Yem ve Besleme | 0 | 1K | |
| K | Un kurtlarım çok kokuyor | Solucanlar | 6 | 2K | |
|
|
Un kurtlarım ölü taklidi yapıyor? | Yem ve Besleme | 5 | 2K |
Çoğalacağını düşünmüyorum, un kurtları larva halinde değil böcek halinde çiftleşiyor.Un kurdları kabın altını deldiği için başka kaba aldım. O kaba delik açmayı unutmuşum. Odamda 1 tane kaçak un kurdu buldum ve kaba koydum. Bu tek başına çoğalabilir mi? (Bi umut)
Yeni larva aldığın zaman ağızlarını açık bırak ve kendi odan varsa çekmece tarzı bir yere koy yataklıkları için en kötü 3 unu karıştır ve beyaz un kullanma 2 günde bir patates,satlatalık ve elma tarzı şeyler verirsen ölceklerini sanma ve evde kekik varsa kabın etrafına serpersen senin için daha iyi hem koku yapmaz hem mite oluşmaz ve fazla kabım varsa mesela 100 tane alırsan 25 25 bölüştür kaplar böylrlikle pupa evresine daha hızlı geçerler tabın büyükse gerek yok ama kabın küçükse çok kalabalık oldukalarında yenilme korkusu olduğu için geç pupa olurlar.Un kurdları kabın altını deldiği için başka kaba aldım. O kaba delik açmayı unutmuşum. Odamda 1 tane kaçak un kurdu buldum ve kaba koydum. Bu tek başına çoğalabilir mi? (Bi umut)
kabın içine kekik mi koyim ? Yoksa yakın bir yere mi ? yatağımın altındalar şuan . Kabın ağzını tamamen açtım . buffalo kurduda var bakımı tamamen aynı değil mi ?Yeni larva aldığın zaman ağızlarını açık bırak ve kendi odan varsa çekmece tarzı bir yere koy yataklıkları için en kötü 3 unu karıştır ve beyaz un kullanma 2 günde bir patates,satlatalık ve elma tarzı şeyler verirsen ölceklerini sanma ve evde kekik varsa kabın etrafına serpersen senin için daha iyi hem koku yapmaz hem mite oluşmaz ve fazla kabım varsa mesela 100 tane alırsan 25 25 bölüştür kaplar böylrlikle pupa evresine daha hızlı geçerler tabın büyükse gerek yok ama kabın küçükse çok kalabalık oldukalarında yenilme korkusu olduğu için geç pupa olurlar.
Bufolo kurtlarını bilmiyorum kabın kenarlarına içine değilkabın içine kekik mi koyim ? Yoksa yakın bir yere mi ? yatağımın altındalar şuan . Kabın ağzını tamamen açtım . buffalo kurduda var bakımı tamamen aynı değil mi ?
Küçük bir araştırma yaptım un kurdu larvalarıyla bufolo kurdu larvaları aynı kapta yaşıy bilirle ve bufolo kurtları küf,mite vs. Şeyleri yiyiyorlarmış o yüzden aynı yere koyarsan mite lardak korkmana gerek kalmaz ama larva pupa ve böcek hallerini farklı kaplara koy yoksa birbirlerini yerle yanı böcekler pupa larvalar böceklerin yumurtalarını filan.kabın içine kekik mi koyim ? Yoksa yakın bir yere mi ? yatağımın altındalar şuan . Kabın ağzını tamamen açtım . buffalo kurduda var bakımı tamamen aynı değil mi ?
|