Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Sametfe kullanıcısının son içeriği

  1. Sametfe

    Kraliçemin Cinsi/Türü Nedir?

    Teşekkürler :)
  2. Sametfe

    Kraliçemin Cinsi/Türü Nedir?

    yandan iyi çıkmadı ama üstü parlak siyah altı hafif sararıyo. İzmir'de öğlen vakti buldum çevresindeki kolonilerin işçileri baya kalıplı,asker karıncaları da bolca mevcuttu.
  3. Sametfe

    Merhabalar kolonilerimi uygun fiyata satıyorum.

    1) Formica Rufibarbis Kolonisi 40 civarı işçili yumurta larva ve pupaları mevcut. Fiyat: 50 TL kargo dahil. Gönderim yeri Ankara/Sincan 2)Formica Cunicularia Kolonisi 20 işçi pupa ve larvalar mevcut. Fiyat 40 TL kargo dahil. Gönderim yeri Ankara/Sincan Ankara içi elden teslim edebilirim...
  4. Sametfe

    Cataglypsis Kraliçesi

    Tamamdır teşekkürler
  5. Sametfe

    Cataglypsis Kraliçesi

    Dışarda da güneşte kalıyolar ama test tüpünüde gömmüştüm biraz sıcaktan mı oldu acaba
  6. Sametfe

    Cataglypsis Kraliçesi

    Bu dan 2 hafta önce bulmuştum hemen bir outworld hazırlamıştım. Ona sivirisinek ve şekerli suyunu hep verdim balkonda duruyordu bu gün mefta olmuş neden bilmiyorum. Yazık oldu çok güzel bi yaratıktı.
  7. Sametfe

    Kraliçe Mi Cinsi Nedir?

    Küçük bi outworld yaptım ama çok hareketli ve tedirgin duruyor sürekli bi kaçma peşinde bu türe yapmam gereken birşey var mı başka
  8. Sametfe

    Kraliçe Mi Cinsi Nedir?

    Yerinde durmuyo bi türlü bulanık çıktı ama kuyruk bu şekil
  9. Sametfe

    Kraliçe Mi Cinsi Nedir?

    Yok kardeşim baktım dediğine bunun kılları yok bide abdomen aynı kata gibi dikili yukarı fotoda çıkmamış sadece kırmızı tüm rengi ben onu çözemedim
  10. Sametfe

    Kraliçe Mi Cinsi Nedir?

    Abdomen yukarıda o geziyor o da
  11. Sametfe

    Kraliçe Mi Cinsi Nedir?

    Bu gün Ankara da 18:00 civarı yolda kocaman kıırmızı bi karınca buldum cataglipsis olduğunu düşünüyorum ama ben onlar hep siyah diye biliyordum.Bu koca bir toraxı olan kıpkırmızı bi karınca sizce ne nasıl bakmalıyım bilgi verirmisiniz ?
  12. Sametfe

    Bu Üzücü Durumda Ne Yapabilirim?

    Suyu tutan kısma sıkı bi pamuk yerleştirirsen ağzıyla eşeleyerek delme şansı daha azalır. Koza konusundada bence sen bişey yapma benim formicayı bi yer değiştirdim yumurtaları yedi dahada yumurtlamıyor bir haftadır acayip stres yapıyor bu tür
  13. Sametfe

    Bu Üzücü Durumda Ne Yapabilirim?

    Şöyle bi 10 20 tane kraliçe olsa daha az gözüm arkada kalıcak ? şu an elimde 2 tane var bulamıyorum formicadan başka dışarı çıktığımda gözüme takılsa hemen alıcam eve ?
  14. Sametfe

    Bu Üzücü Durumda Ne Yapabilirim?

    Bir haftalık emeğini yedi valla inşallah geri dönüşü olur üzülmemin sebebi strese sokamak için 2 gün bekledim taşıması için taşımasamda susuzluktan gidecekti belkide.Bide benim ilk deneyimlerim bunlar önemsiyorum biraz ?
  15. Sametfe

    Bu Üzücü Durumda Ne Yapabilirim?

    Bundan 2 gün önce formica rufibarbis kraliçemi suyu bitmesi sebebiyle yeni tüpe aldım yumurtaları 10 15 adetti yeni tüpe kendi taşıdı yumurtaları.Bu gün tekrar baktığımda yumurtaları epey azalmış 5 tane anca vardı ?bunun nedeni nedir ? Ne yapmam gerek ?

Üst Alt