Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Alternatif canlı yem önerisi verirmisiniz

Ender

Yumurta
10 Tem 2024
5
2
15
LV
0

Selamlar, canlı yeme annem her türlü izin vermiyor(Kurutulmuş, cansız, canlı her türü) messor için onun alternatifi ne bulabilirim çünki canlı yem olmazsa koloni 50den sonra gelişmez diye duydum, haftalık yakından kolay temin edebileceğim bir yem önerirmisiniz?

mabeak

Pupa
1 Tem 2024
78
33
30
LV
0

Selamlar, canlı yeme annem her türlü izin vermiyor(Kurutulmuş, cansız, canlı her türü) messor için onun alternatifi ne bulabilirim çünki canlı yem olmazsa koloni 50den sonra gelişmez diye duydum, haftalık yakından kolay temin edebileceğim bir yem önerirmisiniz?
Canlı yem olmazsa sorun büyük ölüsüne problem yaratmıyorsa çin kurdu kullanabilirsiniz. Bi yere kadar haşlama yumurtaylada işi götürürsünüz
Bahçeden sokaktan bulduğunuz böcekleri vermenizi önermem

Ender

Yumurta
10 Tem 2024
5
2
15
LV
0

Canlı yem olmazsa sorun büyük ölüsüne problem yaratmıyorsa çin kurdu kullanabilirsiniz. Bi yere kadar haşlama yumurtaylada işi götürürsünüz
Bahçeden sokaktan bulduğunuz böcekleri vermenizi önermem
Nereden temin edebilirim ve haftada kaç kere vereceğim

Erastes

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
12 Nis 2021
1,956
1,857
475
Ödüller
19
LV
5

Messor lar zaten hasatçı tür oldukları için illa canlı yeme şartlanmayın.. sonuçta bu canlılar doğada hergün canlı yem bulup yemiyor daha çok tohum türlerine yönelebilirsin kuş yemleri balık yemleri palet yemler kemirgen yemleri vs

Ender

Yumurta
10 Tem 2024
5
2
15
LV
0

Messor lar zaten hasatçı tür oldukları için illa canlı yeme şartlanmayın.. sonuçta bu canlılar doğada hergün canlı yem bulup yemiyor daha çok tohum türlerine yönelebilirsin kuş yemleri balık yemleri palet yemler kemirgen yemleri vs
Anladım teşekkürler gelişim dururmu canlı yemsiz?

Son düzenleme:

Users who are viewing this thread

Üst Alt