Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Kraliçe nerede bulurum

kemalshakur

Yumurta
30 Eyl 2024
3
3
15
LV
0

Selam dostlar ben Tuğkan abinin videolarını izlerken çok büyük bir heves geldi karınca bakma konusunda araştırdım baya videolar izledim hakkında az çok bilgim de oldu internette bu foruma rastladım aklımda kalan birkaç soru var bunun için yazdım öncelikle eskişehirde yaşıyorum hava yağmurluydu rüzgarlıydı şuan hava açık acaba bu mevsimde kraliçe karınca bulunur mu nerelere bakmam gerekir?

Benzer konular

Ahmedow

Pupa
28 Eyl 2024
62
16
30
LV
0

Selam dostlar ben Tuğkan abinin videolarını izlerken çok büyük bir heves geldi karınca bakma konusunda araştırdım baya videolar izledim hakkında az çok bilgim de oldu internette bu foruma rastladım aklımda kalan birkaç soru var bunun için yazdım öncelikle eskişehirde yaşıyorum hava yağmurluydu rüzgarlıydı şuan hava açık acaba bu mevsimde kraliçe karınca bulunur mu nerelere bakmam gerekir?
Lambaların altına kaldırım kenarına çimlere bakmana gerekyok açık görebileceğin yer olabilir ormana gitmene gerekyok bildiğin yuvalar varsa etrafına bakabilirsin inş şanslısındır iyi hobiler

Ahmedow

Pupa
28 Eyl 2024
62
16
30
LV
0

Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım iyi hobiler

Users who are viewing this thread

Üst Alt