Madara_Uchiha
Yumurta
- 20 Haz 2024
- 3
- 0
- 5
LV
0
Yeni birtane kıraliçe buldum un kurdum yok inek koyun veya tavuk eti veremessem büyük ihtimalle doğaya salarım
SağolTetramoriumlar yem konusunda seçici değildir ekmek kırıntısı versen gene yerler..
Tetramorium tohumda yer ette yer kurtsuz besleyebilirsin fakat protein açısından un kurdu daha iyi olacaktır kafasını ezip verebilirsin alıncaYeni birtane kıraliçe buldum un kurdum yok inek koyun veya tavuk eti veremessem büyük ihtimalle doğaya salarım
Protein açısından un kurdu rezalet derecede kötü. Et mite çeker. "Tohumda yer"kısmını biraz daha açarak söylemeniz daha iyi olacaktır. Hasatçı bir cins değil çünkü.Tetramorium tohumda yer ette yer kurtsuz besleyebilirsin fakat protein açısından un kurdu daha iyi olacaktır kafasını ezip verebilirsin alınca
Bildiğim kadarıyla tetramorium yarı hasatci tür olarak geçiyor . Evet messor gibi tohum ile beslenmesi uygun değil ama tuzsuz kuruyemislerin çoğunu tetramoriumlar severek tüketiyor . Ekstra olarak polen gibi gıdalar da denenebilir .Protein açısından un kurdu rezalet derecede kötü. Et mite çeker. "Tohumda yer"kısmını biraz daha açarak söylemeniz daha iyi olacaktır. Hasatçı bir cins değil çünkü.
Ben farklı bir şey söylemedim. Ek olarak yarı hasatçı diye bir tabir bulunmamakta. Bu tamamıyla biz Türk hobicilerin söylediği bir şey. Tetramorium zaten besin ayırt eden bir cins olmadığı için direkt olarak yarı hasatçı damgasını yapıştırmış bulunmaktayız.Bildiğim kadarıyla tetramorium yarı hasatci tür olarak geçiyor . Evet messor gibi tohum ile beslenmesi uygun değil ama tuzsuz kuruyemislerin çoğunu tetramoriumlar severek tüketiyor . Ekstra olarak polen gibi gıdalar da denenebilir .
Bildiğim kadarı ile tetramoriumlar az da olsa hasatçıdırlar benim tetralar tohum yiyordu. Ve çoğunlukla un kurdu kullanıyorum protein açısından hiç mite ile karşılaşmadım eğerki düzgün besleme ve temizlik yapılırsa hiçbir sıkıntı olmaz. Yinede yanlış bilgi yayıyorsam özür dilerimProtein açısından un kurdu rezalet derecede kötü. Et mite çeker. "Tohumda yer"kısmını biraz daha açarak söylemeniz daha iyi olacaktır. Hasatçı bir cins değil çünkü.
Az da olsa hasatçılar değil direkt olarak Hasatçı değiller. Hasatçı karıncalar ayrı bir şeydir. Tetramoriumlar her türlü yiyeceği yedikleri için dediğim gibi yarı hasatçı olarak isimlendiriliyor hobiciler tarafından. Un kurdu mite yapar demedim ayrıca, et mite çeker dedim. Ek olarak protein açısından başka bir canlı yem kullanmanızı tavsiye ederim çünkü un kurdu yağ deposudur.Bildiğim kadarı ile tetramoriumlar az da olsa hasatçıdırlar benim tetralar tohum yiyordu. Ve çoğunlukla un kurdu kullanıyorum protein açısından hiç mite ile karşılaşmadım eğerki düzgün besleme ve temizlik yapılırsa hiçbir sıkıntı olmaz. Yinede yanlış bilgi yayıyorsam özür dilerim
Bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler karıncalar hakkında çok bilgim olmadığından dolayı bir yanlış anlaşılma oldu iyi hobiler dilerimAz da olsa hasatçılar değil direkt olarak Hasatçı değiller. Hasatçı karıncalar ayrı bir şeydir. Tetramoriumlar her türlü yiyeceği yedikleri için dediğim gibi yarı hasatçı olarak isimlendiriliyor hobiciler tarafından. Un kurdu mite yapar demedim ayrıca, et mite çeker dedim. Ek olarak protein açısından başka bir canlı yem kullanmanızı tavsiye ederim çünkü un kurdu yağ deposudur.
Hasatçı karıncalar ile ilgili bilgi edinmek için bu yazıyı okuyabilirsiniz;
![]()
Harvester ant - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
|