Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Yeni aldığım 3 tarantula

• Konbuyu başlatan Efe..
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21

Efe..

Pupa
11 Ağu 2022
59
9
30
LV
0

Konuyu bilgisayara alışmış biri olarak telefondan acıyorum 3 adet l1 tarantula aldım sağlıklı bir şekilde geldiler yavru tartara ve dubiam var fakat büyük kalıyor un kurtlarim az ve küçük boyutlu neredeyse hiç yok bufolo kurdu böcekleri var fakat kurt yok tahmin ettiğimden çok küçükler en küçük tartaraları ezip kabın en orta yerine koydum yem olarak tavsiyelere açığım

Vesgard

Yumurta
28 Haz 2024
11
2
15
LV
0

Konuyu bilgisayara alışmış biri olarak telefondan acıyorum 3 adet l1 tarantula aldım sağlıklı bir şekilde geldiler yavru tartara ve dubiam var fakat büyük kalıyor un kurtlarim az ve küçük boyutlu neredeyse hiç yok bufolo kurdu böcekleri var fakat kurt yok tahmin ettiğimden çok küçükler en küçük tartaraları ezip kabın en orta yerine koydum yem olarak tavsiyelere açığım
Knk un kurtlarını ikiye bölüp verebilirsin. Biraz zor oluyor ama slingker yeterince açsa ısırıyor parçaları. Zaten yiyip yetmediğini abdomen takibiyle yapabilirsin. Tabii geçici çözüm olur. Mikro un kurdu sipariş et biran önce.

Jesus1

Yumurta
12 Mar 2025
25
2
15
LV
0

Merhaba öncelikle bende l1-l2- ve l6 tarantulalara sahibim canlı olarak lopster vermen tarantulanın ölümüne sebep olacaktır şuanda sadece un kurdu vermelisin kargo ücretini karşılardan sana micro un kurdu gönderebilirim. BİLGİLENDİRME!: ASLA TORFU SÜREKLİ NEMLİ TUTMA 3-4 GÜN KURU BIRAK MİTE OLUŞUMU BAŞLAR. Hobiye ilk başladığım zamanlar başıma gelmişti.

12 Tem 2025
5
0
5
LV
0

Merhaba öncelikle bende l1-l2- ve l6 tarantulalara sahibim canlı olarak lopster vermen tarantulanın ölümüne sebep olacaktır şuanda sadece un kurdu vermelisin kargo ücretini karşılardan sana micro un kurdu gönderebilirim. BİLGİLENDİRME!: ASLA TORFU SÜREKLİ NEMLİ TUTMA 3-4 GÜN KURU BIRAK MİTE OLUŞUMU BAŞLAR. Hobiye ilk başladığım zamanlar başıma gelmişti.
Hocam kusura bakmayın benimde şuan karıncalarım var ve işçileri çıktı un kurdu sipariş verdim lakin gelmedi daha gelmesine çok var acaba sizede verebildiğim kadar elimden gelirse micro un kurdu alabilir miyim 50 tane kadar kargo ücretini karşılarım.

Yetkin

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
13 Tem 2020
1,059
533
425
Ödüller
13
LV
4

mikro un kurdu almana gerek yok alsan bile onlar birkaç haftada büyüyecek sürekli almak yerine tartrara yavruları ve ya un kurtlarının en ön kısımlarını kesip verebilirsin
lobster hamam böceği var dememiş olsa bile doğru boyda verildiğinde ölüme nasıl sebep olsun

Vesgard

Yumurta
28 Haz 2024
11
2
15
LV
0

Merhaba nereden tedarik ettiğinizi öğrenebilir miyim?
Ankara canlı yemden sipariş verebilirsin. Canlının türünü bilmiyorum ama 3 ye 1 i nemli olsun. Mite olursa toprak değişimi yaparsın. Slingler susuzluğa karşı daha hassas oluyor. Susuz bırakmamaya özen gösterin.

28 May 2022
55
11
30
LV
0

lobster niye öldürüyomuş.

Jesus1

Yumurta
12 Mar 2025
25
2
15
LV
0

Hocam kusura bakmayın benimde şuan karıncalarım var ve işçileri çıktı un kurdu sipariş verdim lakin gelmedi daha gelmesine çok var acaba sizede verebildiğim kadar elimden gelirse micro un kurdu alabilir miyim 50 tane kadar kargo ücretini karşılarım.
Göndereyim sıkıntı yok

Jesus1

Yumurta
12 Mar 2025
25
2
15
LV
0

mikro un kurdu almana gerek yok alsan bile onlar birkaç haftada büyüyecek sürekli almak yerine tartrara yavruları ve ya un kurtlarının en ön kısımlarını kesip verebilirsin

lobster hamam böceği var dememiş olsa bile doğru boyda verildiğinde ölüme nasıl sebep olsun
Lopster hamam böceği üretiyorum ve şunu söylemem gerekiyor lopsterler çok hızlılar sling bir tarantula henüz yeterince kendini savunamıyor yakalamaya çalıştığında lopsterin hızı yüzünden zarar görebilir sence riske atmaya gerek var mı?

Yetkin

Kraliçe
Emektar
Deneyimli Hobici
13 Tem 2020
1,059
533
425
Ödüller
13
LV
4

Lopster hamam böceği üretiyorum ve şunu söylemem gerekiyor lopsterler çok hızlılar sling bir tarantula henüz yeterince kendini savunamıyor yakalamaya çalıştığında lopsterin hızı yüzünden zarar görebilir sence riske atmaya gerek var mı?
ben de üretiyorum eğer sling canlıya kendinden daha büyük bir hamam böceği vermezsek yakalayamasa bile koşarak zarar vermesi gibi bi risk olmaz doğru boy yem seçimi önemli olan

Users who are viewing this thread

Üst Alt