Isıtıcı ped alabilirsinYurtta maalesef karıncam soğukta kalıyor sizce nasıl ısıtabilirim?
yurtta izin vermezler kiIsıtıcı ped alabilirsin
strafor kutuya koydugum zaman içine soğukluk geçirmez miHavalar ısınana kadar üstlerini havlu gibi örtülerle kapat, strafor kutu bulabilirsen içine koy tüpeleri.
Sağlam yalıtımlı bi ortam yapıp sıcak suyla ısınmalarını sağlayabilirsin, adam akıllı bişi çıkarsa ortaya 20 derecenin üstünde rahat 3 4 gün götürür seni, tabi su soğumaya başlayınca değiştirmen lazım.yurtta izin vermezler ki
Karınca kendi ısısını düzgün koruyamadığı için ısınma vs olmaz, ek bi ısı kaynağı olmadığı sürece hiçbir şey fayda etmez ha ama şöyle, ısı değişiminin ani yaşanmaması için etrafına kumaş vs sarabilirsin, strafora gerek yok, kış uykusu yaptınız mı bilmem ama bu süreçte de dinlenmiş olurlar 1 aydan bişi olucağını sanmıyorumHocam şöyle söyleyeyim yaşadığım yer 1 aya falan iyi bir sıcaklığa ulaşıyor ve açıkçası bahsettiğiniz o kutu gibi şey ile de 1 ay için uğraşmak yani bilemiyorum açıkçası pek o taraflı değilim
Sizce strafordan kutu gibi bir şey yapsam içini oysam falan sonra dediğiniz patlattığımız naylonlarla içini sarsam üstüne de bir tur atkı gibi bir şeyle sarsam tüpümü sizce beni idare eder mi dediğim gibi yurtta olduğumdan dolayı böyle buz gibi değil ama cam falan açıldığında veya unutulduğunda soğuk oluyor yani
Anladim hocam teşekkür ederimKarınca kendi ısısını düzgün koruyamadığı için ısınma vs olmaz, ek bi ısı kaynağı olmadığı sürece hiçbir şey fayda etmez ha ama şöyle, ısı değişiminin ani yaşanmaması için etrafına kumaş vs sarabilirsin, strafora gerek yok, kış uykusu yaptınız mı bilmem ama bu süreçte de dinlenmiş olurlar 1 aydan bişi olucağını sanmıyorum
|