Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Strese dayanıklılık

SavelyeE

Media
10 Eki 2024
100
32
55
LV
0

Kuluçka halindeki kraliçe strese maksimum ne kadar maruz kalabilir?
Elinizdeki türler hakkında edindiğiniz tecrübeleri ve bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, teşekkürler.

Benzer konular

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
798
414
325
Ödüller
10
LV
4

Her gün bakarsanız stresten ölür. (Deneyimledim) 🙂
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Haftada 1 ideal diye düşünüyorum.

F0RM1CA

Kraliçe
12 Tem 2024
798
414
325
Ödüller
10
LV
4

Lasiusu 3.kattan aşağı atsan umurunda olmaz. (abartıyorum sakın yapma 😀)
Messor, camponotus, tetramorium vb. streslidir haftada bir iyi.

SavelyeE

Media
10 Eki 2024
100
32
55
LV
0

Lasiusu 3.kattan aşağı atsan umurunda olmaz. (abartıyorum sakın yapma 😀)
Messor, camponotus, tetramorium vb. streslidir haftada bir iyi.
Sürekli bakmasam da zaten başıma geliyo bişiler, ısıtma pedim olmadığı için bi sistem yaptım, alttan lambayla ısıtıyorum ama lambalar çin malı haliyle bir hafta duruyolar sürekli değiştirmem gerekiyo, soğukta kalıyolar, elim oraya buraya çarpıyo yer sıkışık olduğundan, transfer olmadı şerefsiz ağlayarak ben geçirdim yumurtalarını, yetmedi bazı aile fertleri lambanın kablosunu çekip langur lungur salladı, yeri geldi ısıları çok yükseldi, kraliçenin kahrını ben çekiyom sanki neyse ki 2 hafta falan kaldı ilk işçilere, karıncam messor bu arada, öyle bi foruma soriyim dedim ne var ne yok

akbltcan1

Süper Majör
19 Nis 2021
258
65
110
Ödüller
2
LV
1

Sürekli bakmasam da zaten başıma geliyo bişiler, ısıtma pedim olmadığı için bi sistem yaptım, alttan lambayla ısıtıyorum ama lambalar çin malı haliyle bir hafta duruyolar sürekli değiştirmem gerekiyo, soğukta kalıyolar, elim oraya buraya çarpıyo yer sıkışık olduğundan, transfer olmadı şerefsiz ağlayarak ben geçirdim yumurtalarını, yetmedi bazı aile fertleri lambanın kablosunu çekip langur lungur salladı, yeri geldi ısıları çok yükseldi, kraliçenin kahrını ben çekiyom sanki neyse ki 2 hafta falan kaldı ilk işçilere, karıncam messor bu arada, öyle bi foruma soriyim dedim ne var ne yok
termostatlı bir ısıtıcı pedin maliyeti 250 300tl en iyisiyle

Users who are viewing this thread

Üst Alt