Karınca Dünyası Forum

Üye olmak için hemen ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve yayınlarınızı ekleyerek bu siteye katılabilecek, ayrıca kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelere iletişim kurabileceksiniz!

Nereden kraliçe bulabilirim?

Renaya

Yumurta
23 Ocak 2022
1
0
5
LV
0
 
Merhabalar. Hobiye yeni başlamak istiyorum. Ekipmanlarım/formikaryumlarım hazır ancak kraliçe karıncaları nasıl bulabileceğim hakkında pek bilgim yok. İlk deneyimim için lasius türü bakmam gerektiğini düşünüyorum. Lasius kraliçesini normal şartlarda nasıl bulacağım hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayrıca vermeyi/satmayı düşünen olursa da iletişime geçebilir
 

Benzer konular

Dragan

Süper Majör
Emektar
11 Haz 2020
277
112
140
Ödüller
4
LV
2
 
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.Kraliçe için bulmak aşşağıya koyduğum linke giderseniz orada kraliçe uçuş takvimi olucaktır ve o takvimi açınız orada hangi türlerin ne zaman uçtuğunu görebilirsiniz.Bir sorunuz veya anlamadığınız birşey olursa özelden(dm) ilgilenebilirim.İyi günler.

Ayrıca kraliçe sahiplenmek ve satın almak istiyorsanız aşşağıya koyduğum link2`den bakıp istediğiniz koloniyi veya kraliçeyi alabilirsiniz.

Link: https://www.karincadunyasi.com/forum/konu/karinca-ucus-takvimi.149/
Link2: https://www.karincadunyasi.com/forum/forum/canli-ilanlari.26/
 
Son düzenleme:

Users who are viewing this thread

Üst Alt